Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Καλησπέρα παιδιά!
Στην εντολή adb reboot bootloader στο cmd δεν κάνει τίποτα, λέει
C:\Windows\system32>adb reboot bootloader
'adb' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Τι κάνω λάθος? -
Έβαλες τους drivers από την πρώτη σελίδα;
Ανέβασε επίσης και μια φωτο από το σφάλμα που λαμβάνεις.
Για ποιό κινητό πρόκειται;
Επίσης, τις εντολές καλό είναι να τις εκτελούμε μέσα στο φάκελο C:\adb -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Έβαλες τους drivers από την πρώτη σελίδα;
Ανέβασε επίσης και μια φωτο από το σφάλμα που λαμβάνεις.
Για ποιό κινητό πρόκειται;
Επίσης, τις εντολές καλό είναι να τις εκτελούμε μέσα στο φάκελο C:\adb
-
-
Ευχαριστώ πολύ! -
Μέσα στο φάκελο που περιέχει τα αντίστοιχα αρχεία τις τρέχουμε αυτές τις εντολές πάντα. Κι εγώ την πάτησα μια φορά στην αρχή μέχρι να θυμηθώ την αρχαία εποχή του DOS.
-
Ευχαριστούμε φίλε μου για τον αναλυτικό οδηγό !
-
Είχα δοκιμάσει 3 φορές σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές να τους εγκαταστήσω, και δεν δούλευαν.
Τελικά το πρόβλημα είναι ότι στα Windows 10 δεν μπορεί να απενεργοποιήσει το Driver Signature το script που έχετε φτιάξει.
Το απενεργοποίησα σύμφωνα με αυτό το video και δουλέψαν μια χαρά και στους 3 υπολογιστές.
-
Ανδρέα μήπως έχεις laptop που είχε ενεργοποιημένη στο bios την επιλογή ""Secure Boot";
Αν όχι, δεν βλέπω το λόγο να μην κάνει Disable Driver Signature Enforcement η εφαρμογή -
Ανδρέα μήπως έχεις laptop που είχε ενεργοποιημένη στο bios την επιλογή ""Secure Boot";
Αν όχι, δεν βλέπω το λόγο να μην κάνει Disable Driver Signature Enforcement η εφαρμογή
Αν θελετε γραψτε και αυτη την σημειωση στον οδηγο, γιατι κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικος!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Εγώ με Windows 10 μια χαρά τα κατάφερα και έκανα disable Driver Signature με αυτό τον οδηγό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0