καλήμερα. Και έμενα το έκανε αυτό άλλα έκανα ενημέρωση και εγεινε .άλλα και το τηλ σε μεταφορά αρχείον και κανε ενημέρωση προγράμματος οδήγησης εκεί που έχει τα ερωτηματικά .αν έκανες τους εγκατάσταση drivers σωστά
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Παιδια δεν καταφερα τιποτα. Αφαιρεσα απο τον υπολογιστη οτι αλλους παλιους Android drivers ειχα εγκατεστημενους και τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη αλλα τιποτα. Ακομα και χειροκινητα, με αναζητηση στο Internet (αυτοματη αναζητηση για ενημερωμενο λογισμικο προγραμματος οδηγησης) η στον υπολογιστη (επιλογη απο μια λιστα προγραμματων οδηγησης συσκευων) δεν εγινε τιποτα, το ερωτηματικο στο ADB Interface συνεχιζει να υπαρχει..
Ευχαριστω για τη βοηθεια. -
Φίλε μου είσαι ο πρώτος που το αναφέρει. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Έχεις τη δυνατότητα να το δοκιμάσεις και σε άλλον υπολογιστή; Εν τω μεταξύ τι ρομ έχεις στο κινητό σου; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο;
-
-
Συνονοματοι, ευχαριστω για το ενδιαφερον.
George θα κοιταξω να ανεβασω ενα screenshot, ισως και σημερα αν μπορεσω, μια που το κινητο δεν το εχω ακομα "σε χρηση".(ειναι το πρωτο μου non root κινητο και μου ξυνιζει οταν δεν μπορω να εγκαταστησω αυτα που θελω..). Εχω και ενα υπολογιστη με XP, στην αναγκη θα το δοκιμασουμε και μ' αυτον..Παντως ο bootloader ειναι κλειδωμενος, το διαβασα στα settings. Τωρα, μπορει να ειναι βλακεια αυτο που θα ρωτησω, αλλα η "ελλιπης" εγκατασταση των drivers μπορει να εμποδισει το μελλοντικο ξεκλειδωμα του bootloader?
Giorikas τι να πω, απο εγκαταστασεις drivers κι εγω δεν "το κατεχω", τωρα γιατι δεν γουσταρει το ADB δεν μπορω να υποθεσω. Στην χειροκινητη εγκατασταση ποιο τσεκαρουμε στην λιστα "επιλογη απο μια λιστα προγραμματων οδηγησης συσκευων)" ?? Δεν μου χτυπησε καποιο στο ματι.. -
Σε XP μην δοκιμάζεις καν. Δεν θα παίξει...
Αν θες μπαίνω με teamviewer και το βλέπω κάποια στιγμή.
Ναι η ελλιπής εγκατάσταση θα σου δημιουργήσει προβλήματα. -
Κριμα..αλλο PC δεν παιζει στο σπιτι. Α, υπαρχουν και Linux..
Οπωσδηποτε το Team viewer ειναι η καλυτερη λυση. κατσε ομως να ανεβασω ενα screenshot να το ριξεις μια ματια και μετα βαζουμε τα μεγαλα μεσα -
Ο/H guideman έγραψε:
Κριμα..αλλο PC δεν παιζει στο σπιτι. Α, υπαρχουν και Linux..
Οπωσδηποτε το Team viewer ειναι η καλυτερη λυση. κατσε ομως να ανεβασω ενα screenshot να το ριξεις μια ματια και μετα βαζουμε τα μεγαλα μεσα
-
Να το ψαξω αυτο αλλα αυτη την στιγμη δεν βρισκομαι στο σπιτι, θα το δω οταν παω το απογευμα. Ξερω οτι εχω "Win 7 64 bit Home premium" αλλα να κοιταξω κι αυτο που λες..
Thanks
=============== Αυγ 28th 2017, 10:19pm ===============
Με το κινητο δεν καταφερα να στειλω screenshot απο το about phone, γι αυτο, το pc ναν'καλα..
Μου ανοιγουν και παραθυρα που λεει οτι η συσκευη μου ειναι ετοιμη προς χρηση, μπας και ειμαι ενταξει? Δεν βλεπω τωρα στη διαχειριση κιτρινακια.. μαλλον ειμαι ΟΚ ?? -
-
Το μονο που εκανα ηταν κατα την συνδεση του κινητου με το PC να επιλεξω transfer photos (PTP) αντι files (MTP) που επελεγα μεχρι τωρα.. τελος καλο, ολα καλα. Παμε τωρα για ξεκλειδωμα..
Ευχαριστω ολα τα παιδια για το ενδιαφερον.
=============== Αυγ 28th 2017, 11:56pm ===============
Εγινε και το unlocking, προχωραμε στα περαιτερω, αυριο ομως με καθαρο μυαλο.. -
άντε με το καλό και η συνέχεια..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0