Επεξεργαστή έχει intel και έχει και usb 2 και 3 θύρες. Συμβαίνει σε όποια θύρα και αν το βάλω.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Στη διαχείριση συσκευών πως το αναγνωρίζει ? Μπορείς να μας βάλεις ένα print screen ?
-
Καλημέρα, στην διαχείριση συσκευών αναγνωρίζεται ως Android composite adb interface και ως RedmiNote 5 όταν το τηλέφωνο είναι ανοιχτό με επιλογή μεταφορά αρχειων και όταν μπει σε fastboot mode ως Android bootloader interface.
-
Πολύ παράξενο. Σε usb 2.0 δεν θα έπρεπε να το κάνει. Καλώδιο άλλαξες είπαμε;
-
Και εμένα μου κάνει εντύπωση, σήμερα θα κάνω κάποιες δοκιμές στα windows γιατι υποψιάζομαι πως είναι κάποιο θέμα με τους drivers του λάπτοπ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιως.
Καλώδιο και usb θύρες έχω δοκιμάσει από την αρχή. -
-
Android Phone
-
-
Χ64 είναι.
-
Για δοκίμασε να διαγράψεις - αλλάξεις fastboot drivers ---> Εγκατάσταση Kedacom fastboot drivers για Ryzen επεξεργαστές
-
Μόλις το έκανα αλλά μετά την απεγκατάσταστη των drivers και την επανασύνδεση του τηλεφώνου, μου το εμφανίζει ως "Android Phone" με κίτρινο θαυμαστικό στην αρχή.
Επίσης εάν πατήσω για ενημέρωση του driver (του Android Phone) δεν μου εμφανίζει κανένα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0