Αλλού είναι το πρόβλημα. Στη Διαχείριση Συσκευών το αναγνωρίζει σωστά.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Αυτή την στιγμή απεγκαθιστώ και επαναγκαθιστώ drivers του υπολογιστή και αναβαθμίσεις των windows δοκιμάζω και αν δεν θα πιάσω τα windows!
-
Καλημέρα σας,
Χτες αργά πέρασα τα windows 10 πάνω από τα 7 και η επικοινωνία υπολογιστή - κινητού επανήλθε. Δεν ξέρω τι φταίει με τα windows 7 και το συγκεκριμένο laptop και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τώρα με τα windows 10 εμφανίζονται εγκατεστημένα δυο προγράμματα το
"Windows Driver Package - Qualcomm Incorporated (qcusbser) Ports (01/04/2013 2.1.0.5)"
και το "Windows Driver Package - Xiaomi Technology, Inc. (WinUSB) AndroidUsbDeviceClass (11/03/2016 16.0.0000.00000)"
ενώ με τα windows 7 υπήρχε μόνο το πρώτο.
Στα windows 10 το δεύτερο εμφανίστηκε χωρίς να κάνω εγώ κάτι.
Κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσω τα windows 7 (ίσως μια νεότερη έκδοση) για να δω.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τον @NasDriver για τον χρόνο που αφιέρωσε στο να βρούμε μια λύση.
Και μόνο που κάποιος μπαίνει στην διαδικασία να βοηθήσει κάποιον άγνωστο να λύσει το πρόβλημα του μέσα από ένα forum, δείχνει το υψηλό επίπεδο του forum και των ανθρώπων του! Χίλια ΜΠΡΑΒΟ! -
Καλησπέρα σε όλους. Συγχωρέστε με αν γράφω σε λάθος νήμα και παρακαλώ να μεταφέρετε το μήνυμα μου αν δεν ανήκει εδώ. Προ ημερών αποφάσισα να αφήσω το Iphone 5 και το Ios και να μπω στον κόσμο του Android με ένα Pocophone 128gb Global version. Πέρα από την υπάρχουσα ταλαιπωρία για να μεταφέρω δεδομένα μεταξύ των συσκευών λόγω των γνωστών θεμάτων της προηγούμενης εταιρείας, όταν σύνδεσα το Pocophone στο laptop μου, απλώς φόρτιζε και δεν το αναγνώριζε ως συσκευή. Υποθέτω λοιπόν ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο νήμα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας μιας και οποιαδήποτε διαδικασία μου είναι παντελώς άγνωστη. Σε μια αναζήτηση στο google βρήκα ένα άρθρο το οποίο έλεγε να εγκατασταθεί ο κατάλληλος driver... όντως το κατέβασα αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα (δεν υπήρχε καμία άλλη οδηγία σωστής εγκατάστασης). Μετά από αναζήτηση, βρήκα το forum, διάβασα τον όντως κατατοπιστικό οδηγό στην αρχή του νήματος αλλά επειδή δεν αναγνωρίζω την πλειοψηφία των όσων διάβασα, θα ήθελα να σας ρωτήσω μέχρι ποιο σημείο θα πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες ώστε να συνδέσω κινητό με λαπτοπ; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Απλά στο κινητό μετακίνησε το δάκτυλο σου από έξω πάνω από το τηλέφωνο σου προς το κέντρο της οθόνης σε ενεργή οθόνη.
Στη "κουρτίνα" που θα ανοίξει πάτησε ενεργοποίηση mtp ή μεταφορά αρχείων και θα το δει ο υπολογιστής σου αμέσως, αν έχεις βάλει και οδηγούς. -
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα δεν χρειάζεται κάτι από τη διαδικασία του οδηγου;
-
Κάνε εγκατάσταση τους οδηγούς να υπάρχουν και απλά δες αυτό με το mtp. Αγνόησε όλα τα υπόλοιπα προς στιγμήν.
-
Οκ, θα δω αυτό με το Mtp λοιπόν. Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Θα το βρεις στην ειδοποίηση που λέει ότι αυτή τη συσκευή φορτίζει... πατάς πάνω της και θα εμφανιστούν και άλλες επιλογές
-
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
ο υπολογιστής πλέον όποτε ξεκινάει, ξεκινάει σε κατάσταση δοκιμής.πως το επαναφέρουμε αυτό ?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0