Δες το my phone explorer.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
- Οδηγός
- Driver
- Xiaomi
-
-
Ο/H satrianius έγραψε:
@George Kaggelaris
καλησπέρα. Και γω μια απο τα ίδια με εναν φίλο παραπάνω, τρέχω το αρχείο ανοιγει κανονικά η μπλέ οθόνη, απενεργοποιω ψηφιακες υπογραφές, κανω Reboot εγκαθιστω xiaomi και qualcomm αλλά κολλάω στο ADB. Δεν δημιουργείται κανένα φακελάκι στον C. Ακόμη κι αν τρέξω το αρχείο κατευθείαν απο τον C. Το antivirus το εχω εννοείται απενεργοποιήσει. Τρέχω windows 10. Καμια λύση; τουλάχιστον μπορω να κατεβάσω απο κάπου χωριστα τα adb fastboot φακελακια;
___UPDATE____
Το κατέβασα χωριστα και όλα οκ μέχρι ώρας..
Ηλίας -
Καλησπέρα.
Σε windows 11 που για να εγκατασταθουν με τις απαιτησεις που θετει η Microsoft(secure boot) κτλ. οι επιλογές 1 και 2 του προγραμματος δεν λειτουργούν, δηλαδή Disable-Enable Driver Signature Enforcement. Πρεπει απο το bios του υπολογιστή να απενεργοποιηθουν τα secure boot και TPM και μετά να κάνουμε εγκατασταση του xdi_1.x.x.exe. -
-
Όντως κάποια antivirus το αναγνωρίζουν ως ιο...αν μπορείς βάλε μία εξαίρεση...
-
Ο/H Dim1trisNtaf έγραψε:
Καλησπέρα.¨Εχω την τελευταία έκδοση των Windows 10 pro.Παρ'όλο που μπουταρα το laptop σε λειτουργία απενεργοποιημένο έλεγχο ψηφιακής υπογραφής.Μου βγάζει οτι πιθανόν εχει ιο Ή δεν έχω δικαιώματα για να ανοίξει η εφαρμογή
...έτσι το αντιμετώπισα με το Dr.web security space.....Ηλίας -
Ευχαριστώ.Θα το δω.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχετε!
-
Ε΄κανα αποδοχη στο defender κι ετρεξε,αλλα παρουσιασε προβλημα ο προσαρμογεας του laptop,οποτε εκανα απεγκατασταση και διεγραψα τον installer.Δεν πειραζει,ειναι καινουργιο το κινητο και μου αρεσει ετσι οπως ειναι(χώρια που χρησιμοποιώ τραπεζική εφαρμογη),οπότε ολα οκ.Απλά δε μπορούσα να συνδεθώ στην εφαρμογή της Xiaomi για pc,αλλά μπορώ και χωρίς αυτη,επίσης!Καλή χρονιά !
-
Δοκίμασες και με απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής των windows?Ηλίας
-
Ο/H Dim1trisNtaf έγραψε:
Απλά δε μπορούσα να συνδεθώ στην εφαρμογή της Xiaomi για pc,αλλά μπορώ και χωρίς αυτη,επίσης!Καλή χρονιά !
Το Mi PC Suite δεν είναι πια συμβατό και δε σε βοηθάει, αν αναφέρεσαι σε αυτό... -
Γιατί δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής των Windows στο καινούριο PC? Windows 10 pro.
Τρέχει μεν αλλά βγάζει κάτι σφάλματα λέει ότι απενεργοποιήθηκε η ψηφιακή υπογραφή και στο τέλος τίποτα...
Να έχει σχέση ο Ryzen επεξεργαστής; -
Δες μήπως είναι μπλοκαρισμένο στο bios με κωδικό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0