Καλησπερα. Ειμαι νεος κατοχος note 4 64GB, αγορασμενο απο Ελλαδα μεσω infoquest. Το κινητο με το που το ανοιξα εκανε την εν λογο αναβαθμιση σε Global 8.1| Stable|8.1.6.0 (MBFMIDI). Ηθελα να ρωτησω αν η εκδοση αυτη ειναι official global. Επισης εχω ενα προβλημα με τον file explorer. Αφου τον ανοιξω μου πεταει το παρακατω μηνυμα. Εκανα κανα δυο reboot αλλα δεν εγινε τιποτα.Εχουμε καμια ιδεα?
@RKLeonidasεχει εγγύηση έτσι δεν είναι? Εχει ελληνικό μενού το κηνιτο και ελληνικό πληκτρολόγιο? Λοιπόν εχθές έκανα την αναβάθμιση αυτή όλα καλα. Το κηνιτο που πήρα το πήρα από κατάστημα που ο αντιπρόσωπος είναι η infoquest. @derveni@NasDriver ρίξε φως στον φίλο μας
@RKLeonidasεχει εγγύηση έτσι δεν είναι? Εχει ελληνικό μενού το κηνιτο και ελληνικό πληκτρολόγιο? Λοιπόν εχθές έκανα την αναβάθμιση αυτή όλα καλα. Το κηνιτο που πήρα το πήρα από κατάστημα που ο αντιπρόσωπος είναι η infoquest. @derveni@NasDriver ρίξε φως στον φίλο μας
Φυσικα εχει εγγυηση, εξαλου αυτος ηταν και ο λογος που αγορασα απο infoquest. Κανονικα εχει τα παντα σε ελληνικα ( αν και εγω το μενου το εχω στα αγγλικα).
Ο/H NasDriver έγραψε:
Official είναι η ρομ, δοκίμασε να κάνεις και έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής file explorer
Αν και μου το εκανε απο το πρωτο ανοιγμα της εφαρμογης, το εκανα αλλα δεν εστρωσε η κατασταση.
Ηθελα να ρωτησω ενδεικτικα η μπαταρια με αυτη την ρομ ποσο σας κραταει γιατι εμενα με δυο sim, ανοιχτα τα δεδομενα μονιμα, μετρια χρηση τηλεφωνου και οθονης και το μεγαλυτερο διαστημα συνδεμενο στο wifi, απο τις 7 μιση το πρωι που το εβγαλα απο τον φορτιστη, στις 12 μιση το βραδυ ηταν στο 29%. Γενικα το περιμενα αρκετα καλυτερο στον τομεα της μπαταριας, εχοντας και μια συντομη εμπειρια με το redmi 3s που μου εβγαζε ανετα πανω απο 2 μερες, περιμενα αυτο να βγαζει τουλαχιστον μιαμιση.
Επισης μετα απο reboot χανει την ρυθμιση για τα chat heads του fb messenger, την επιλογη να δουλευω με swiftkey αντι για gboard και βγαζει απο την λιστα καποιες εφαρμογες που του εχω ορισει να κανει autostart (swiftkey και garmin connect).
Μηπως δεν παει κατι καλα με την συγκεκριμενη ρομ?Με το redmi3s (απο infoquest επισης) δεν ειχα τετοια προβληματα.
με όλα ελληνικά το xiaomi note 4 που αγόρασα απο κοτσοβολος και από πίσω που είναι η infoquest η μπαταρια μου κρατάει με φουλ wifi κοντα σε 1.5 μέρες είναι καλά για καινούργιο τηλέφωνο 4 ημερών?
=============== Μαρ 11th 2017, 10:57am ===============
σε ποιο ποσοστό επί τις ℅ της μπαταρίας πρέπει να το φορτίζουμε ? Πρέπει να αδειάζει?
Καλησπέρα παιδιά.Είμαι κάτοχος ενός REMI NOTE 3 PRO το οποίο έχει την MIUI GLOBAL 8.1 ΣΤΑΘΕΡΗ 8.1.1.0(MHOMIDI).Γνωρίζετε αν έχει γινει κάποια καινούρια αναβάθμιση???Στον ελεγχο για ενημερώσεις πάντως μου λέει οτι δεν υπάρχουν καινούριες..