Διαφήμιση

Redmi NOTE 4X vs Redmi Note 4 απορίες

• Redmi NOTE 4X vs Redmi Note 4 απορίες

Καλησπέρα στην ομάδα
      είμαι σε διαδικασία απόφασης για την αγορά νέου τηλεφώνου αρχικά skeftomoun το redmi note 4 αλλά μετά είδα το redmi note 4x η διαφορα τιμής μικρή, με το 4x να είναι ακριβότερο 10 δολάρια η ερώτηση είναι η εξής να πάω για το 4x η να περιμένω μια βελτιωμένη έκδοση του redmi note 4?
      ή αν υπάρχει καμιά άλλη πρόταση πάλι ανοιχτός ...
      μια ακόμα ερώτηση το 4x τώρα θα θέλει οπωσδήποτε ελληνική rom αφού υποστηρίζει μονο κινέζικα και αγγλικά αλλά ας πούμε στην περίπτωση του redmi note 4 έχει την διεθνή υποστήριξη που έχει και τα ελληνικά η ερώτηση είναι η εξής: είναι καλλίτερα να αφήσω την συσκευή ως έχει? ή είναι καλλίτερα να βάλω και πάλι την ελληνική και γιατί? ρωτάω επειδή έχω ακούσει ότι η προσθήκη της ελληνικής βαραίνει την σύσκεψη και κόβει από της επιδόσεις της. τι ισχύει?
      ευχαριστώ εκ τον προτερων
      :?: :?: :?: :?: :?: :?:
    • Ποιος τις είπε αυτές τις κουταμάρες για την ελληνική ? (φαντάζομαι αναφέρεται στην XTRV ROM). Όχι φίλε μου, η XTRV όχι απλά δεν βαραίνει τη συσκευή αλλά (μαζί ίσως με την xiaomi.eu ROM) είναι η καλύτερη ROM που θα βρεις αυτή τη στιγμή από άποψη ταχύτητας και αποκρισιμότητας. Βασίζεται στην επίσημη ROM, είναι απαλλαγμένη από τα κακά της (apks για targeted διαφημίσεις και backdoors όπως το analytics) και προσφέρει πολλά καλά, όπως ταχύτερη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο, init.d scripts με tweaks για καλύτερη απόδοση, κρυστάλλινο ήχο με το Dolby Atmos και ένα σωρό άλλες αλλαγές στο σύστημα που θα χρειαζόμασταν σελίδες για να αναλύσουμε.

Στο θέμα του nikel vs κινέζικου mido, η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Το πρώτο έχει σαφέστατα ταχύτερο επεξεργαστή και είναι λίγο καλύτερο στο multitasking, το δεύτερο έχει καλύτερη αυτονομία λόγο Qualcomm SoC, καλύτερη υποστήριξη σε custom ROMs/kernels, αλλά αν είναι να κινηθείς σε αυτό να προτιμήσεις την International έκδοση (αυτή της Ινδίας ουσιαστικά με τις Global ROM). Βελτιωμένη έκδοση του nikel δεν πρόκειται να υπάρξει. Αυτά πολύ συνοπτικά.
    • όχιιιι μιλάω για το 4X..
      Redmi Note 4Χ= 3GB+32GB - Redmi Note 4X - XIAOMI
      Redmi note 4= 3GB+32GB - Redmi Note 4 - XIAOMI
      εκτος αν μπερδεύομαι εγώ οποτε sorry....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Matis έγραψε:

όχιιιι μιλάω για το 4X..
      Redmi Note 4Χ= 3GB+32GB - Redmi Note 4X - XIAOMI
      Redmi note 4= 3GB+32GB - Redmi Note 4 - XIAOMI
      εκτος αν μπερδεύομαι εγώ οποτε sorry....
      Το 4X είναι και αυτό ακριβώς ίδιο με το Snapdragon variant. Έχουν την ίδια κωδική ονομασία ακριβώς, απλά επειδή το 4x προορίζεται για την κινέζικη αγορά, διαθέτει κινέζικη ROM. Περισσότερα μπορείς να δεις στο forum του mido.
    • δεν πείρα ακόμα (έλλειψη βενζίνης).... τέλος του μήνα τελικά με βλέπω με το Redmi Pro 3-64 ... χαχαχα το καλοκαίρι όμως αν δεν υπάρξει κάτι καλλίτερο θα πάρω το redmi note 4 (3-32, global version, snapdragon 625, etc...) για την μαμά.. η αλήθεια έχω μπερδευτεί αρκετά με το πως να το πάρω τρόπους αποστολής κλπ (μην κάνω καμιά βλακεία και το πληρώσω χρυσό στο τέλος με τα με τα τελωνεία και της βλακείες τους..) αλλά θα δούμε...
    • Διαφήμιση
    • Ή ουσιαστική διάφορα παντός είναι στον επεξεργαστή snapdragon ή helio εκεί δεν ξέρω τι να διαλεξω τα υπόλοιπα είναι ίδια, έχω το mi4 από τότε που κυκλοφόρησε (με snapdragon) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όσο για την αποστολή δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα διάβασε τα σχετικά εδω στο site και γενικά στο net για αγορές από κινα. Εγώ έχω αγοράσει γύρω στα 10 κινητά από έξω και φίλους και δεν είχα πρόβλημα με τελωνείο
    • κι εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι...κι ακομα δεν εχω αποφασισει.... βλεπω στο antutu τις βαθμολογιεσ τους και απορω γιατι το 4χ βγαζει κοντα στα 63000 ενω το αλλο βγαζει 83000... αυτο τον καιρο ομως εχω ακουσει απο αρκετους οτι τους εχουν σταματησει στο τελωνειο....οποτε σκεφτομαι να το παρω απο ελλαδα ή απο καποια αποθηκη εντος ευρωπης....
    • Ο/H panokato1096 έγραψε:

και απορω γιατι το 4χ βγαζει κοντα στα 63000 ενω το αλλο βγαζει 83000
      Γιατί ο Helio έχει περισσότερους πυρήνες και πιο επιθετικούς χρονισμούς ανά περίπτωση. Δυστυχώς οι περισσότερες εφαρμογές δεν είναι βελτιστοποιημένες για τόσους πολλούς πυρήνες.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H panokato1096 έγραψε:

και απορω γιατι το 4χ βγαζει κοντα στα 63000 ενω το αλλο βγαζει 83000
      Γιατί ο Helio έχει περισσότερους πυρήνες και πιο επιθετικούς χρονισμούς ανά περίπτωση. Δυστυχώς οι περισσότερες εφαρμογές δεν είναι βελτιστοποιημένες για τόσους πολλούς πυρήνες.
      νομιζω οτι αυτη η κινηση της xiaomi να βαλει οχι και τοσο καλο cpu δεν θα τις φερει και πολλες πωλησεις... σε σχεση με το redmi note 3 pro δηλαδη φαινεται σχεδον καλυτερο το 3 pro παρα το 4x
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panokato1096 έγραψε:

νομιζω οτι αυτη η κινηση της xiaomi να βαλει οχι και τοσο καλο cpu δεν θα τις φερει και πολλες πωλησεις... σε σχεση με το redmi note 3 pro δηλαδη φαινεται σχεδον καλυτερο το 3 pro παρα το 4x
      CPU μια χαρά έβαλε. Απλά τον έβαλε πριν...από την εποχή του χεχ. Το kenzo ναι σαφέστατα και έχει ένα πολύ δυνατό snapdragon.