ένταξη δεν πιστεύω ότι ένας μέσος χρήστης θα καταλάβει την διαφορά ανάμεσα στους δυο επεξεργαστές μην τρελαθούμε κιόλας... απλά εφόσον μπαίνεις στην διαδικασία να πάρεις καινούριο τηλέφωνο και εφόσον δεν υπάρχουν τραγικές διαφορές στης τιμές λες θέλω να πάρω το καλύτερο δυνατό και μπαίνεις στην διαδικασία να ψάξεις της διαφορές! εγώ αποφάσισα να δώσω κάτι παραπάνω (όχι και πολύ) για να πάρω κάτι που πιστεύω ότι θα είναι λίγο καλύτερο ok και εγώ διαβάζοντας κατάλαβα ότι ο snapdragon θα συνεργάζεται καλλίτερα με πολλές εφαρμογές γιαυτό και ακόμα μπαίνει το δίλημμα του τι να πάρεις αλλά στην ουσία ρε παιδιά πάμε μπροστά όχι πίσω δλδ εφόσον οι επεξεργαστές εξελίσσονται το λογικό δεν είναι ότι και οι εφαρμογές και όλα αυτά θα αρχίσουν να ακολουθούν;;; οπότε θα πάρω τον καλλίτερο επεξεργαστή και ότι γίνει...

παρεπιπτόντως να προσθέσω ότι μετά της μπομπίτσες που έστειλε ο καλός μας Άδωνης στην Γερμανία για κάποιο λόγο το ένστικτο μου μου λέει να περιμένω λίγο... φαντάζομαι θα είναι δύσκολα ακόμα και για τον πιο εγγυημένο τρόπο παραλαβής... δεν ξέρω...!!!
τώρα... παιδιά εγώ ψάχνω για το πως παραγγέλνεις παγίδες κλπ αλλά αν δεν βγάλω άκρη κάποιο παλικάρι από εσάς θα με βοηθήσει πάλι δεν μπορεί...

παρεπιπτόντως να προσθέσω ότι μετά της μπομπίτσες που έστειλε ο καλός μας Άδωνης στην Γερμανία για κάποιο λόγο το ένστικτο μου μου λέει να περιμένω λίγο... φαντάζομαι θα είναι δύσκολα ακόμα και για τον πιο εγγυημένο τρόπο παραλαβής... δεν ξέρω...!!!