1 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Μαρ 2nd 2017, 11:08am Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω, πως μπορώ να καταλάβω αν η συσκευή μου χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού και πως μπορώ να την κάνω manual. Σας ευχαριστώ.
2 Μαρ 2nd 2017, 12:05pm Σε παρακαλώ μην βάζεις την ίδια ερώτηση σε διαφορετικά νήματα. Δεν υπάρχει λόγος. Δεν πετυχαίνεις κάτι.. Πήγαινε στον updater και πάτα να ελέγξει για OTA updates (αν έχεις βεβαια Official και δουλέυει σωστά το συγκεκριμένο κομμάτι) Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms - arΩma/XTRV
3 Μαρ 2nd 2017, 12:20pm Εγινε κατά λάθος και δεν μπορούσα να σβήσω το ποστ από το hydrogen! Δεν το έκανα επίτηδες! Οταν λες updater??
4 Μαρ 2nd 2017, 5:59pm Υπάρχει μία εφαρμογή με ένα βελάκι που δείχνει προς το πάνω και γράφει "Αναβάθμιση" Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
5 Μαρ 3rd 2017, 9:38am Ενημερώσεις συστήματος. Το γνωρίζω αυτό, το έχω τσεκάρει, δεν μου βγάζει κάτι για αναβάθμιση. Ωστόσο, φοβάμαι ότι θα πρέπει να τις κάνω χειροκίνητα... Την πατήσαμε!