Redmi pro Heliox20 ή χ25?
-
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Σωστος κ ωραιος!
Αλλα γτ ενω σtο about phone λεει για 3gb/64gb, στο κουτι λεει Heliox20? -
Μπορείς να τρέξεις ένα AIDA64 για να είσαι σίγουρος!
-
Δεν δίνει πάντα ασφαλή αποτελέσματα το aida64, ψάξε το όμως γιατί από ότι ξέρω μόνο το 3gb ram/32gb rom έχει τον helio x20, όλα τα άλλα τον helio x25.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπορείς να τρέξεις ένα AIDA64 για να είσαι σίγουρος!
Σε ολα τα τεστ( και στο aida64) λέει για χ25..... ολα οκ -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν δίνει πάντα ασφαλή αποτελέσματα το aida64, ψάξε το όμως γιατί από ότι ξέρω μόνο το 3gb ram/32gb rom έχει τον helio x20, όλα τα άλλα τον helio x25.
Το 3/64 ειναι δεδομενο... κ ολα τα test apps που έτρεξα λενε για χ25 -
Για ακόμα πιο πολύ σιγουριά, ο Χ20 τρέχει στα 2,1 και ο Χ25 στα 2,5... Χ20 έχει ΜΟΝΟ η 3/32 έκδοση.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Για ακόμα πιο πολύ σιγουριά, ο Χ20 τρέχει στα 2,1 και ο Χ25 στα 2,5... Χ20 έχει ΜΟΝΟ η 3/32 έκδοση.
Συνεπως οποια συσκευη εχει 3/64 ειναι χ25 -
Ναι, ακριβώς αυτό. Καλοδούλευτο αν το πήρες, αν όχι βιάσου γιατί σιγά σιγά εξαφανίζονται από την αγορά...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ναι, ακριβώς αυτό. Καλοδούλευτο αν το πήρες, αν όχι βιάσου γιατί σιγά σιγά εξαφανίζονται από την αγορά...
Γιατί τόσο χάλια τα πήγε σαν μοντέλο ?
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Όχι, δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν κατασκευάστηκε μεγάλη ποσότητα, ήταν κάτι σαν πείραμα για να δούν αν υπάρχει "αγορά" για κάποια τέτοιου είδους συσκευή και έχει ήδη σταματήσει η παραγωγή του από ότι φαίνεται.
Αν κρίνουμε από τις διαροές για το Redmi Pro 2 (κάποια στιγμή προς το τέλος του καλοκαιριού θα το δούμε λέω εγώ), μάλλον το πείραμα ήταν - εν μέρει - επιτυχυμένο, η επόμενη έκδοση θα έχει αρκετές αλλαγές όμως, με πρώτη πρώτη την κάμερα, θα φύγει η διπλή και θα έχει μονή πλέον, και καλύτερη κατασκευή/σχεδιασμό πιο κοντά στου mi6 ίσως..
Aλλά κατα την γνώμη μου, αυτή την στιγμή, έιναι πολυ καλή αγορά (όπου το βρεις) αλλά αν θέλεις και μπορείς να τα βγάλεις πέρα με ξεκλειδωματα - φλασαρίσματα κτλ. Γιατί δεν έχει global ρομ, η συσκευή προορίζεται για πώληση μόνο στην Κίνα. Φυσικά, θα έχεις όση βοήθεια χρειαστείς εδώ στο MIUI Hellas..
Αν δεν το θελεις να μπείς σε τέτοια διαδικασία, μπορείς να δεις και το Redmi note 4, είναι πολύ κοντά στο pro αλλά δεν έχει την OLED οθόνη, και έχει Global rom.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0