Γίνεται να βγει η μπαταρία ; Δεν είναι μη αποσπώμενη;
mi 4 DEAD
-
-
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@geoanto555 Στην πρώτη σελίδα αναφέρει ότι δεν είναι δικό του, και ας μην μπει σε αυτό το τρυπάκι.
Να το πετάξει.. γτ δεν νομίζω να έχει ακόμη εγγύηση.. -
@geoanto555 Όχι να μην το πετάξει αλλά να εξαντλήσει όλα τα πιθανά σενάρια αλλαγή pc - καλώδιο - και μετά να προχωρήσει σε αυτό το στάδιο εξαρτάται βέβαια και τι εντολή έχει εκ μέρους του ιδιοκτήτη κ.λ.π.
-
Μαστορια , έχει παγώσει λίγο το θέμα γιατί είμαι εκτός ...Από βδομάδα που επιστρέφω από τη γενέτειρα της xiaomi θα επαναξιολογησουμε τη κατάσταση να δούμε τι θα κάνουμε με το κινητακι ...Κρίμα είναι
Ευχαριστώ -
Ο/H navalarchi έγραψε:
Μαστορια , έχει παγώσει λίγο το θέμα γιατί είμαι εκτός ...Από βδομάδα που επιστρέφω από τη γενέτειρα της xiaomi θα επαναξιολογησουμε τη κατάσταση να δούμε τι θα κάνουμε με το κινητακι ...Κρίμα είναι
-
-
Το εργοστάσιο πάρε και έλα
Εμείς θα κανονίσουμε το εμπόρευμα -
Ο/H derveni έγραψε:
@navalarchi Φίλε μου αν δοκίμασες τα πάντα θα ήθελα να το στείλεις Λάρισα το κινητό να δοκιμάσουμε και εμείς να το αναστήσουμε το κινητό, στείλε προσωπικό μήνυμα.
-
Ναι στείλε προσωπικό μήνυμα
-
Καλημέρα , Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και στο δικό μου (της κόρης μου) .
Παραγγέλνω άλλο απο Κίνα 90 Ε και περιμένοντας λέω να δοκιμάσω να αποσυνδέσω την μπαταρία .
Πολύ κατατοπιστικό video και το καπάκι το πίσω ανήγει τόσο απλά όσο το δείχνει . Το αφήνω 5 λεπτά εκτός μπαταρίας , το ξανασυνδέω και BINGO !!!
Δουλεύει κανονικά...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα