Διαφήμιση

Lenovo k5note

• Lenovo k5note

Καλησπερα σας,εχω παρει ενα lenovo k5note στην αδερφη μου και μετα απο ενα μηνα εκανε loop στο boot ξεκινουσε να ανοιξει , εκλεινε και παλι τα ιδια.Δεν ανοιγε για να βαλεις pin και τα σχετικα.hard reset η soft δεν μπορουσα να του κανω ουτε εκλεινε το κινητο.Το δωσαμε σε εναν φιλο που εχει εναν φιλο που ασχολειτε και αλλαξε rom.Και ανοιγε στα χερια του κανονικα το κινητο.Οταν ηρθε στα χερια μας ανοιγε κανονικα αλλα δεν δουλευει το touch καθολου.Οποτε ειναι μια φρεσκια συσκευη αδουλευτη και πεταμενη 3 μηνες στην ακρη.Εχει κανεις καμια ιδεα η να το κανω ψαρακι στην θαλασσα?Επισης πηγε σε εταιρια που επισκευαζει βλαβες η οποια δεν μπορεσε να κανει κατι και το εστειλε παλι πισω.
    • Ο/H alani-jm έγραψε:

η οποια δεν μπορεσε να κανει κατι και το εστειλε παλι πισω.
      Τι σου είπαν ότι έχει?
      Θέμα με την οθόνη?

• Διαφήμιση
    • Απ ότι βλέπω έχει από 20 ευρώ στην Κίνα...
      Κάνε μια αναζήτηση...

• Δεν εχω θεμα να παρω την οθονη αλλα ειπαν μαλλον,το παλικαρι που το ειχε φτιαξει τηλεφωνικα μου ειπε οτι μπορει να ειναι μπαταρια οποτε 20 το touch και 20 εργασια.Αν δεν 20 η μπαταρια και 20 η εργασια οποτε 80 ευρω.Και αν δεν απλα θα τα εχω πεταξει.Γι αυτο ρωτησα μηπως γνωριζουμε τιποτα η αν μπορει να φταιει κατι στο λογισμικο.Αν δωσω 80 και δεν φτιαχτει καλυτερα να της παρω ενα Note 3 pro σαν το δικο μου που βγηκε σκυλι και να τελειωσει.
    • Αυτό δεν το καταλαβαίνω...
      Να είναι μπαταρία γιατί;
      Μπορείς να βάλεις μια ρομ από την αρχή..
      Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι MTK και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SP FLASH TOOL..

• Δεν ξερω,τι να σου πω.Και εμενα κουλο μου ακουγετε.Εχουμε οδηγο για να φλασαρω το lenovo μπας και το φτιαξω ετσι εγω?Γιατι το μονο που εχω φλασαρει ειναι το note 3 και το note 3 pro .
    • Διαφήμιση
    • Το note 3 το κανες με sp flash ??
      Αν ναι...κάπως έτσι..

• Οκ,δοκιμαζω και ενημερωνω το θεμα μηπως βγαλουμε ακρη και εχει κανεις παρομοια θεματα.

=============== Απρ 17th 2017, 4:50pm ===============
      Να ενημερωσω το νημα ότι με sp tool όπως αναφερθηκε πανω γινονται όλα κομπλε.Οτι rom εβαλαν στο κινητο γινεται με επιτυχια αλλα όταν παει να bootαρει κανει loop και η ετοιμηγορια του τεχνικου είναι ότι δεν κραταει στον σκληρο το κινητο την rom.
    • Διαφήμιση
    • Να είναι πρόβλημα με την πλακέτα δλδ?
      Δοκίμασε να φλασάρεις με το sp flash μόνο το twrp ας πουμε.