ΔιορθώθηκεΟ/H keap έγραψε:
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο
Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης DNS του διακομιστή var.
ERR_NAME_NOT_RESOLVED Καλησπερα κανενα αλλο zip?
- Αναζητήστε στο Google για var vhosts xiaomi miui ota downloads roms fixes hellas Mms Fix markw GTV
[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ευχαριστώ πολύ
-
για να κρατήσω backup της προηγούμενης τον πριν να περάσω τη νέα, τι κάνω;
-
Από που να το κρατήσεις, από TWRP ?Ο/H newbie έγραψε:
για να κρατήσω backup της προηγούμενης τον πριν να περάσω τη νέα, τι κάνω;
-
Παιδιά καλησπέρα! Θέλω την βοήθειά σας εδώ κ 2 ρομ έχω το εξής πρόβλημα όταν μου έρχεται κανονικό sms δεν μου εμφανίζεται ποτέ μα ποτέ στην ώρα του δηλαδή μου το στέλνουν στις 12 κ εμένα μπορεί να μου έρθει στις 13:30 ή αν τύχη κ ανοίξω την εφαρμογή!!! Χρησιμοποιώ το chompsms και έχω το mi3 εννοείται πως δεν έχω κλειδωμενη την εφαρμογή να τρέχει γτ παλιότερα δούλευε κανονικά!!! Την βοήθεια σας.... Ευχαριστώ!!!
-
-
-
-
-
καλησπερα μία ερώτηση στην νέα ρομ πως κάνουμε διαγραφή ιστορικό κλήσεων
Χρηστός Πολίτης.
-
Πας στις κλήσεις, πχ πρόσφατες, σε έναν αριθμό που κάλεσες κ πατάς πάνω της για 2 δευτερόλεπτα. Σου εμφανίζει νέο μενού και κάτω κάτω στην προτελευταία σειρά λέει καθαρισμός ιστορικού κλήσεων.Ο/H zanos έγραψε:
καλησπερα μία ερώτηση στην νέα ρομ πως κάνουμε διαγραφή ιστορικό κλήσεων
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H panastros έγραψε:
μια χαρα κ σε Kate. μονο που δεν υπαρχει επιλογη για περιοχη. ειχα βαλει την 7.2.24 με FR, το στησα απο την αρχη κ σημερα μεσω twrp την 7.2.3. η περιοχη δε φαινοταν ουτε στην προηγουμενη. πειραζει;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Επισης ενω στο search βρισκει system apps updater, δεν ειναι επιλεξιμο ουτε υπαρχει στα μενου. Για το region που δςν υπαρχει, καμια ιδεα;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα