[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
@kyrgeo1978 άλλαξε όπως μου είπες ευχαριστώ.απο το μενού ρυθμίσεις/οθόνη/σβησιμο οθόνης δεν αλλάζει.Από κεί που μου είπες άλλαξε.
-
-
Ο/H temitis έγραψε:
Καλησπέρα κ από μένα ..σε kenzo τρέχει απροβλημάτιστα έχω όμως μια ερώτηση όταν κάνω το slide up gesture δεν υπάρχει το search..συμβαίνει μόνο σε μένα;
Ευχαριστώ
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H manol80 έγραψε:
Για πείτε μας τα kenzo πως πάνε??? μπαταρία κτλ???
Μπαταρία μου εφαγε μόνο 8% μετα από 8 ωρες λειτουργίας και 8 ωρες airplane mode εκ των οποίων 20 λεπτα full φωτεινότητα και GPS. Αρα είναι super.
@PHILIMON Οπως σωστα είπες το GPS δουλεύει μια χαρα επίσης! -
Nice nice..... κανά καλό πρόγραμμα για να κάνω buckup τις εφαρμογές μου μην της ξανακατεβάσω??«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ο/H manol80 έγραψε:
Nice nice..... κανά καλό πρόγραμμα για να κάνω buckup τις εφαρμογές μου μην της ξανακατεβάσω??
Κρατάς ένα backup απο τα πάντα. κ αν θές το μεταφέριες και στον υπολογιστή για παν ενδεχόμενο.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H gkalen έγραψε:
@gatos1986
Έχεις ξανακάνει σίγουρα την πρώτη φορά που έβαλες μία ρομ ..
Μπαίνεις σε twrp
Διαλέγεις wipe και σέρνεις δεξιά για swipe to factory redet
Μετά πας στο αρχικό μενού του twrp , διαλέγεις install , βρισκεις το ζιπ της ρομ που θες
Αφού τελείωσει η εγκατάσταση , κάνεις το wipe cache and dalvik
Reboot system
Done
@linuxilakis
Απίστευτο , θα έπρεπε να είχες 500 εφαρμογές για να κάνει ένα λεπτό , και πάλι πολύ είναι ...
Ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες.
Πρέπει να το έχω κάνει στην αρχή απλά δεν το θυμόμουν καθόλου.
Έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με αλλαγή ROM.
Ευχαριστώ και πάλι. -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Ο/H manol80 έγραψε:
Nice nice..... κανά καλό πρόγραμμα για να κάνω buckup τις εφαρμογές μου μην της ξανακατεβάσω??
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Από redmi pro όλα λειτουργούν άψογα. Μόνο ένα μικρό θέμα στις live ταπετσαρίες. Δεν υπάρχει πια το κουμπί διαγραφής. Αλλά μπορεί υποθέτω να καταργήθηκε. Και δεν αποθηκεύονται οι ταπετσαρίες στα αγαπημένα. Αυτά είναι όλα. Κατά τα άλλα όλα τέλεια. Σας ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο και την προσπάθεια.
-
Ο/H manol80 έγραψε:
Και που αποθηκεύετε???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-