και το δικό μου henessy χάλια είναι το bluetooth σε σημείο να μην το δοκιμάζω πια. Θεωρώ πως είναι hardwareΟ/H instant_diver έγραψε:
@bzanios
Θεωρώ ότι δεν είμαστε οι μόνοι κάτοχοι Redmi Note 3 (hennessy) σε αυτό το φόρουμ αλλά ούτε στην xiaomi eu & China από όπου οι 'μάγειρες' μας παίρνουν τις ρομ και τις φέρνουν στα Ελληνικά μέτρα . Εάν υπήρχε θέμα bluetooth εδώ και πολλές ρομ όπως αναφέρεις, είμαι σίγουρος ότι θα είχε βουίξει το εξωτερικό από παράπονα και θα είχαν ληφθεί μέτρα. Ας μην ξεχνάμε ότι η συσκευή μας είναι από τις μοσχοπουλημένες λόγω σχέσης τιμής/τεχνικών προδιαγραφών. Ίσως στην δική σου συσκευή να έχει μείνει κάποιο 'κατάλοιπο' από προηγούμενη/παλαιότερη εγκατάσταση που σου δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και με κάποιο φορμάτ ή wipe να καθαρίσει . Ίσως φταίνε τα ακουστικά όπως επισήμανε τα 2 παιδιά παραπάνω
[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Στο δικό μου από τους οχτώ πυρήνες δύο δεν δουλεύουν και έξι είναι "ρελαντί" (idle).
Όταν όμως το ζορίσω (πχ να το βάλω να αναβαθμίσει όλες τις εφαρμογές και από κάτω δουλεύει mail, youtube, chrome, χάρτες) ξυπνάνε όλοι και δουλεύουν fullthrottle. Μόλις οι απαιτήσεις για επεξεργαστική ισχύ μειωθούν βλέπεις ξανά δύο πυρήνες "παρκαρισμένους", ούτε καν ρελαντί, σβηστούς.
-
Μήπως είναι φυσιολογικό αυτό....για κατανάλωση ενέργειας??
-
Ο/H tzemelini έγραψε:
Μήπως είναι φυσιολογικό αυτό....για κατανάλωση ενέργειας??
-
Επειδή ακόμα δεν έχω μπει στη λογική του MIUI 100%. Είμαι σε 6.0.1 Gemini Thunder, MIUI 8.1 6.10.20 Beta, για να "περάσω" την XTRV 7.3.2, αναβαθμίζω όπως είμαι σε 6.12.22 από τον Updater και έπειτα πάω στην 7.3.2 ή ακολουθώ τη διαδικασία με TWRP;
Έχω μπερδευτεί και πραγματικά νιώθω ηλίθιος, εκτός από χαμένος, λες και είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοια διαδικασία. -
Ο/H thkounadis έγραψε:
Επειδή ακόμα δεν έχω μπει στη λογική του MIUI 100%. Είμαι σε 6.0.1 Gemini Thunder, MIUI 8.1 6.10.20 Beta, για να "περάσω" την XTRV 7.3.2, αναβαθμίζω όπως είμαι σε 6.12.22 από τον Updater και έπειτα πάω στην 7.3.2 ή ακολουθώ τη διαδικασία με TWRP;
Έχω μπερδευτεί και πραγματικά νιώθω ηλίθιος, εκτός από χαμένος, λες και είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοια διαδικασία.
Αν δεν έχεις ξεκλείδωτο bootloader ή δεν έχεις TWRP Recovery τα πράγματα περιπλέκονται λιγάκι.... -
@thkounadis
Διάβασε το πρώτο ποστ που λέει για τα Mi5 gemini .
Είσαι ακόμα με Thunder Rom 6.0 , τώρα πλέον έχει αναβαθμιστεί το Gemini σε 7.0 nougat και η xtrv 7.3.2 είναι 7.0 πλέον.
Θα πρέπει να αλλάξεις twrp , για να προχωρήσεις και να κάνεις και factory reset ..
Διάβασε το πρώτο ποστ και θα καταλάβεις. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@thkounadis
Διάβασε το πρώτο ποστ που λέει για τα Mi5 gemini .
Είσαι ακόμα με Thunder Rom 6.0 , τώρα πλέον έχει αναβαθμιστεί το Gemini σε 7.0 nougat και η xtrv 7.3.2 είναι 7.0 πλέον.
Θα πρέπει να αλλάξεις twrp , για να προχωρήσεις και να κάνεις και factory reset ..
Διάβασε το πρώτο ποστ και θα καταλάβεις.
Αν η συσκευή σου έχει ξεκλείδωτο Bootloader και έχεις ήδη TWRP Recovery, τότε απλά, κατεβάζεις την XTRV-7.3.2, την βάζεις στην συσκευή σου χύμα, από το TWRP Recovery κάνεις ένα Factory Reset, και αμέσως μετά κάνεις Install την XTRV-7.3.2
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι περνάω στάνταρ το νέο TWRP, όπως λέει ο gkalen, ότι και να γίνει. -
@thkounadis
Πρώτα ξεκινάς με το νέο twrp και μετά κάνεις εγκατάσταση την 7.0 XTRV 7.3.2
Προσοχή μην κάνεις wipe στο system , θα κάνεις απλώς swipe to factory reset .
Μετά που θα μπεις στην 7.3.2 , θα πρέπει να ξεκλειδώσεις πάλι τον bootloader , αυτό γιατί αλλάζει android version .
Απλώς ανοίγεις τo miunlock , μπαίνεις σε fastboot και ξεκλειδωνεις -
-
καλημερα παιδια. επειδη βλεπω στο παιδι πιο πανω που ηταν σε μια παλια εκδοση του ειπατε να κανει φακτορι ρεσετ εγω που απο 6.9.9 thunder πηγα σε 7.2.24 μεσω updater εκανα πατατα; επισης καπου ειχα διαβασει κατι σχετικα για τη χωρα που γραφει στις προσθετες ρυθμισεις λεει ινδια εμενα τι παιζει; και τελευταια ερωτηση, προς το παρον δυστυχως, παω παλι μεσω updater να βαλω την 7.3.2 και μου σκαει αυτο. το κιν μου ειναι redmi note 3 pro kenzo.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα