Το ίδιο και στην δική μου συσκευή kate.Γιατί άραγε;Κατά τ'άλλα κανένα πρόβλημα με την 7.3.2Ο/H Stergios Moneos έγραψε:
Στις ρυθμίσεις μου δεν υπάρχει η επιλογή system update apps ούτε screen recorder στο redmi note 3 kate
[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Θα υπάρχει από την 7.3.9 το screen recorder.
Έχουν ξεχάσει να βάλουν την εφαρμογή σε κάποιες συσκευές -
ΟΚ, George.Ευχαριστώ-ουμε για την ενημέρωση.
-
-
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αν μπορούσαμε να διορθώσουμε και το TWRP που κάνει αιώνες στο wipe dalvik cache...
sent from my hongmi
Ο/H dnomikos έγραψε:
Mε το v.2.8.4.0 που δοκίμασα μόλις τώρα, κάνει 4 έως 5 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει ταυτόχρονα τα wipe Dalvik Cache και Cache. Πόση ώρα κάνει σε εσένα;
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Απίστευτο...ο χρόνος εξαρτάται βέβαια και από τις εγκατεστημένες εφαρμογές τουλάχιστον σε αυτό το παλιό κινητό που δεν είναι και για πολλά πολλάΕγώ έχω γύρω στις 60 αυτή τη στιγμή.
Ο/H linuxilakis έγραψε:
@dnomikos και @BanditGR μιλάω για το χρόνο που κάνει εκκαθάριση dalvik cache κ cache στο TWRP 2.8.4... οι εφαρμογές μου είναι καμμιά 20 βία..
sent from my hongmi
Ο/H gkalen έγραψε:
@linuxilakis
Απίστευτο , θα έπρεπε να είχες 500 εφαρμογές για να κάνει ένα λεπτό , και πάλι πολύ είναι ...
Ο/H dnomikos έγραψε:
Έχω 60 εφαρμογές από το Google Play. Με αυτές μέτρησα 5 δευτερόλεπτα στα wipe με το TWRP v.2.8.4.0. Άρα στο κινητό του @linuxilakis, κάτι δεν πάει καλά αφού έχει και λιγότερες εφαρμογές.
Το καθάρισμα αυτό κάνει όπως πάντα γύρο στα 4-5 δευτερόλεπτα, όπως λέει ο dnomikos.
Ίσως δεν έχει να κάνει λοιπόν τόσο με το πλήθος των εφαρμογών...
Ο/H instant_diver έγραψε:
Στις επιλογές για προγραμματιστές , στην προηγούμενη και σε αυτήν την ρομ , εμφανίστηκε 'Κατάσταση Ξεκλειδώματος Μι έλεγχος αν η συσκευή ειναι κλειδωμένη'. <-- Μεγάλη μαγκιά διότι γλιτώνει εμάς τους άσχετους από συνδεση σε fastboot και πληκτρολόγηση εντολών. !!!!
Ο/H xnikos έγραψε:
...σε όλες τις τελευταίες rom, στις επαφές, η μπάρα με το αλφάβητο δίπλα, δουλεύει σωστά μόνο μέχρι το Τ.
Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω να κάνεις κάτι αλλά προφανώς το πρόβλημα αφορά την συσκευή σου και δεν είναι της Rom.
Στους @kostas1alina @vasiliki_g2425 ισχύει κάτι άλλο, αφού μιλούν για μπάρα που είναι στα Αγγλικά.
Ίσως εκεί να είναι κάποιο bug της αντίστοιχης Rom.Με το βλέμμα στη Marinaleda... -
να ρωτησω ο bootloader σιγουρα κλειδωνει απο μεταβαση android 6 σε 7 η υπαρχουν πιθανοτητες να κλειδωσει ?αν ισχυει το δευτερο τοτε ισως ειμαι τυχερος δυο φορες
ρωταω διοτι εγω δυο φορες πηγα απο το 6 στο 7 και επεστρεψα παλι στο 6 και οσες φορες και αν το κοιταξα μεσω fastboob ειδα οτι δεν κλειδωσε ο bootloader στο mimax hydrogen -
Ο/H pavlosGr έγραψε:
να ρωτησω ο bootloader σιγουρα κλειδωνει απο μεταβαση android 6 σε 7 η υπαρχουν πιθανοτητες να κλειδωσει ?αν ισχυει το δευτερο τοτε ισως ειμαι τυχερος δυο φορες
ρωταω διοτι εγω δυο φορες πηγα απο το 6 στο 7 και επεστρεψα παλι στο 6 και οσες φορες και αν το κοιταξα μεσω fastboob ειδα οτι δεν κλειδωσε ο bootloader στο mimax hydrogen
-
1η ερωτηση για Nikel... μεσα στο zip αρχειο της Rom η recovery ειναι εκδοση (Cofface) , την προτεινετε απο του Mic γιαυτο την εχετε μεσα?
2η.... μετα το φλασαρισμα της Rom... δε ξερω γτ.... αλλα πλεον δεν μου αναγνωριζει την συσκευη ο υπολογιστης (win10 x64) ... πχ... οταν ειναι ανοιχτη η συσκευη , στην διαχειριση την εμφανιζει σαν "αγνωστη" κ δε μπορω να εχω προσβαση μεσα στο internal disc.. ενω σε recovery την εχει ως 2 επιλογες, 1.αγνωστη συσκευη, 2.Lemobile Android device.. και σε fastboot το βλεπει ως kedacom usb device..
οι drivers κανονικα περασμενοι ηταν.. μιας κ δεν ειναι 1η φορα που το φλασαρω το κινητο ειτε με sptools ειτε με twrp....
edit: και κατι αλλο... οταν εχω συνδεδεμενο το κινητο στο pc.. μου ερχεται ειδοποιηση οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση για τα windows... αλλα οταν παει να γινει εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα
αυτη ειναι η ενημερωση με το σφαλμα
Microsoft - WPD - 2/22/2016 12:00:00 AM - 5.2.5326.4762 - Σφάλμα 0x800f0217 -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
1η ερωτηση για Nikel... μεσα στο zip αρχειο της Rom η recovery ειναι εκδοση (Cofface) , την προτεινετε απο του Mic γιαυτο την εχετε μεσα?
2η.... μετα το φλασαρισμα της Rom... δε ξερω γτ.... αλλα πλεον δεν μου αναγνωριζει την συσκευη ο υπολογιστης (win10 x64) ... πχ... οταν ειναι ανοιχτη η συσκευη , στην διαχειριση την εμφανιζει σαν "αγνωστη" κ δε μπορω να εχω προσβαση μεσα στο internal disc.. ενω σε recovery την εχει ως 2 επιλογες, 1.αγνωστη συσκευη, 2.Lemobile Android device.. και σε fastboot το βλεπει ως kedacom usb device..
οι drivers κανονικα περασμενοι ηταν.. μιας κ δεν ειναι 1η φορα που το φλασαρω το κινητο ειτε με sptools ειτε με twrp....
-
ναι ειναι
διαβασε κ το edit που προσθεσα τωρα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-