Αυτό δεν νομίζω οτι εχει σχέση μο το κινητό.Μου τόχει κάνει κι εμένα αυτό.
[XTRV-7.3.2] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 3/3 21:15)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
θεμα windows ειναι δλδ? εχω κανει reinstall , εχω κανει clean install ξανα τους drivers.. αλλα τιποτα
-
-
Ναι ειναι θέμα Microsoft.Δες ξανά και το θέμα με τις υπογραφές στα Windows.
-
-
τελικα το προβλημα μου το ελυσα με αυτον τον οδηγο !!
Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της MTP επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 (Fix MTP USB Device Connection error)
ασχετο... την απενεργοποιηση της ψηφιακης υπογραφης δεν την κανουμε μονο για SD? στους ΜΤΚ αποσο ξερω δε χρειαζεται.. ετσι δεν ειναι ? -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
ασχετο... την απενεργοποιηση της ψηφιακης υπογραφης δεν την κανουμε μονο για SD? στους ΜΤΚ αποσο ξερω δε χρειαζεται.. ετσι δεν ειναι ?
-
Ένα πρόβλημα που παρατηρώ (αλλά δεν ξέρω πότε εμφανίστηκε, γιατί δεν είχα περάσει άλλες Rom το τελευταίο διάστημα),
είναι ότι κρασάρει η εφαρμογή Gmail όταν επιλέγω να δω ένα εισερχόμενο μήνυμα από το κέντρο ειδοποιήσεων, (κουρτίνα).
Όταν ανοίγω την εφαρμογή από το εικονίδιό της, ανοίγει χωρίς πρόβλημα.
Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Βασικά αναφέρομαι στο kenzo.
Επίσης, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μήπως λυθεί;
Η Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, δε βοήθησε.Με το βλέμμα στη Marinaleda... -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
-
-
-
καλημερα το πρωι ενω ειχα το κινητο στην πριζα πηγα να το ανοιξω ενω κανονικα επρεπε να ανοιξει με το ξυπνητιρι
δεν μου εκανε τη χαρη αλλα και παλι δεν ανοιγε πατησα volume+power και μπηκε στο κινεζικο ρεκοβερι και ενω πηρα ολες τις σειρες πατα το ενα πατα το αλλο τελικα ανοιξε το τηλεφωνο αλλα στην αρχικη του μορφη ετσι το εστυησα απο την αρχη αφου ηρθε στα συγκαλα του η ρομ που φορουσα ηταν η 6,10,13 την φορεσα την τριτη διοτι αυτες οι ρομ η τωρινη και η προηγουμενη πανε σφαιρα σε ολα και στην μπαταρια αλλα στα δεδομενα υπαρχη προβλημα οτι και να κανω δεν μπορω να πιασω Η+ με τιποτα τελος παντον πηγα να περασω μια αλλη ρομ διοτι στην 6,10,13 με βγαζει δεν λειτουργει ο πλοηγος ετσι εβαλα τηνμ 6,10,20 αλλα ενω παταω απο την αναβαθμιση επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης μου βγαζει αποτυχια στην συναιχεια παταω επανακκινηση σε λειτουργια ρεκοβερι μπαινει πλεον στο ρεκοβερι που εχει
το αγγλικο παταω ινσταλ να περασω την ρομ και μου βγαζει φολλ και παταω επανακινηση συστεμ βλεπω οτι περαστηκε η ρομ στην συναιχεια παταω και επαναφορα ενα αντιγραφω μπακαπ και με φορτονει το μισο δηλαδη δεν μου επαναφερει ολες τις εφαρμογες το μπακαπ ειναι 1,8 γιγα ολο μαζι ενω μετις καινουριες ρομ το παιρνω κανονικα τωρα τιποτα μηπως τα εχει φτυσει πλεον το τηλεφωνο ολα αυτα σε redmi note 3g και δεν υπαρχουν πλεον διαθεσημα για και νουριο κινητο συγνωμη που σας κουρασα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα