Διαφήμιση

σπασμενη οθονη σε xiaomi

• σπασμενη οθονη σε xiaomi

καλησπερα εχω ενα xiaomi mi max 6'44, το κινητο επεσε σε αποσταση ενος μετρου με την οθονη στο σπιτι και στην ουσια ραγισε η οθονη, το touch λειτουργει κανονικα σε ολα τα σημεια, το τεσταρα με μερικες εφαρμογες.. το θεμα ειναι τι κοστος εχει η οθονη , θα προσπαθησω να το φτιαξω βλεποντας καποια βιντεακια που ειδα στο Youtube και παρατηρησα οτι δεν ειναι δυσκολο.. θα ηθελα να μου προτεινεται καποια οθονη, επισης διαβασα πως μερικες αναφερονται σαν αυθεντικες αλλα τα χρωμματα ειναι χαλια.. δεν ειναι οπως στις αυθεντικες.

edit: σε καποιες ιστοσελιδας λεει οθονη κλπ κλπ χωρις πλαισιο, τι σημαινει χωρις πλαισιο;

πχ; Γνήσια Οθόνη & Μηχανισμός Αφής Xiaomi Mi Max Λευκό χωρίς Πλαίσιο

Bodai:Non Affiliate Links REMOVED.FORUM RULES
    • Κοίταξε στο Dragon- tt

Redmi note3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ο/H makisfz έγραψε:

Κοίταξε στο Dragon- tt

Redmi note3 pro
      δυστυχως δεν μπορω να περιμενω μεχρι να ερθει απο εξωτερικο, ειτε να το στειλω καπου να το φτιαξουν, παρα μονο να παρω μια οθονη απο Ελλαδα η οποια να ερθει εως και τεραρτη ..

=============== Μαρ 3rd 2017, 11:51pm ===============

Ο/H makisfz έγραψε:

Κοίταξε στο Dragon- tt

Redmi note3 pro
      ξερεις περιπου ποσες μερες κανει να ερθει ελλαδα;
    • Διαφήμιση
    • Από 15 μέχρι 25

Redmi note3 pro

• Ο/H makisfz έγραψε:

Από 15 μέχρι 25

Redmi note3 pro
      :/ δεν μπορω να περιμενω τοσες μερες.. μπορεις να μου προτεινεις καποια αξιοπιστη οθονη την οποια να την πουλανε στην Ελλαδα; προτιμω Αθηνα
    • Δεν ξέρω λιγο δύσκολο να βρεις εδώ. Μπορεί κάποια άλλα παιδιά εδώ να ξέρουν να σου απαντησουν

Redmi note3 pro

• Ο/H makisfz έγραψε:

Δεν ξέρω λιγο δύσκολο να βρεις εδώ. Μπορεί κάποια άλλα παιδιά εδώ να ξέρουν να σου απαντησουν

Redmi note3 pro
      να ρωτησω κατι, εφοσον το touch λειτουργει, θα πρεπει να παρω μονο το γυαλι(οθονη) σωστα; εφοσον παρω μονο οθονη ,υπαρχει περιπτωση τα χρωματα να ειναι διαφορατικα η ηταν μπουρδες αυτα που διαβασα περι τα χρωμματα ηταν σκωτεινα κλπ κλπ .. αλλα λογικα αυτο ειναι θεμα οθονης

=============== Μαρ 4th 2017, 12:27am ===============

Ο/H makisfz έγραψε:

Δεν ξέρω λιγο δύσκολο να βρεις εδώ. Μπορεί κάποια άλλα παιδιά εδώ να ξέρουν να σου απαντησουν

Redmi note3 pro
      επισης ποια μεταφορικη απο τις 3 που εχει στο dragon ειναι πιο γρηγορη;
    • Διαφήμιση
    • Καλύτερα να πάρεις και το touch γιατί μόνο το γυαλί είναι δύσκολο να το αλλάξεις και μπορεί να κάνεις ζημιά το touch. Εγώ που πήρα οθόνη για το redmi note 2 για το φίλο μου πήρα την φτηνή γιατί είναι η 3 που σπάει. Αν δεις τιμές την ίδια οθόνη υπάρχει 2 τιμές αν πάρεις την ακριβή δεν υπάρχει πρόβλημα αν πάρεις την φτηνή θα έχεις πρόβλημα στα χρωματα

Redmi note3 pro

• Ο/H makisfz έγραψε:

Καλύτερα να πάρεις και το touch γιατί μόνο το γυαλί είναι δύσκολο να το αλλάξεις και μπορεί να κάνεις ζημιά το touch. Εγώ που πήρα οθόνη για το redmi note 2 για το φίλο μου πήρα την φτηνή γιατί είναι η 3 που σπάει. Αν δεις τιμές την ίδια οθόνη υπάρχει 2 τιμές αν πάρεις την ακριβή δεν υπάρχει πρόβλημα αν πάρεις την φτηνή θα έχεις πρόβλημα στα χρωματα

Redmi note3 pro
      επειδη δεν πολυ καταλαβα, μπορειται να μου προτεινεται μια; απο το dragon και ποια μεταφορικη ειναι ταχυτερη
      με τα 77 δολαρια δεν ειναι διαθεσιμη.

Xiaomi max mi max

=============== Μαρ 4th 2017, 12:50am ===============
      μαλλον θα παω γιαυτην μιας και εχει τα παντα μεσα.. και λεει εως και 48 ωρες ερχεται.. αλλα μηπως εννοει μονος για Θεσσαλονικη..Παρακαλω αν υπαρχει καποιος αλλος να μου προτεινει κατι..

Οθόνη Xiaomi Mi Max Full LCD Display Touch Panel Screen Digitizer+frame - Store4u.gr

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
    • Μην πάρεις αυτές που γράφει oem κοίτα και στο aliexpess για μεταφορική σήμερα ήρθε με Singapore post σε 12 μέρες

Redmi note3 pro

• Καλή φαίνεται απλός παρτους τηλέφωνο και να τους πεις να σε στείλουν και το αυτοκόλλητο διπλής όψης για να την κολλήσεις στο πλαίσιο

Redmi note3 pro

• Διαφήμιση
    • Ο/H makisfz έγραψε:

Μην πάρεις αυτές που γράφει oem κοίτα και στο aliexpess για μεταφορική σήμερα ήρθε με Singapore post σε 12 μέρες

Redmi note3 pro
      εχεις δικιο αλλα δεν εχουν ολες frame, βρηκα μια μονο οπου λενε πως η αναλυση της ειναι χαλια..
      η πρωτη και καλυτερη στο ali, με τις περισσοτερες παραγγελιες