Καλημέρα, λοιπόν δοκίμασα και έβαλα στην 2η υποδοχή την Cosmote και ούτε αυτή την βλέπει οπότε το πρόβλημα δεν εστιάζεται στην κάρτα της vodafone. Οπότε συνοψίζοντας έχουμε και λέμε, στην υποδοχή 1 βλέπει την σιμ κανονικά, μπορούμε να καλέσουμε και να μας καλέσουν όμως τα δεδομένα είναι μόνο 'E'. Στην υποδοχή 2 βλέπει την σιμ δηλαδή μου ζητάει κωδικό κανονικά όμως από κει και πέρα τίποτα. Ούτε καν για κλήση εφόσον γράφει "καμία υπηρεσία" και φυσικά χωρίς πρόσβαση στο ιντερνέτ ως φυσικό επακόλουθο. @NasDriver βρήκες καμία άλλη λύση; σόρρυ που σε κουράζω αλλά η βοήθεια σου είναι πολύτιμη.
Πρόβλημα με Vodafone (δεδομένα και σήμα)
-
-
Αφού πέρασες fastboot rom δεν είναι θέμα να έχει μείνει κάτι από παλιά.
Αφού το πρόβλημα επικεντρώνεται μόνο στην sim 2 και όχι αλλού.
Τότε το πιο πιθανό είναι να έχει στραβώσει κάποιο πινάκι στην sim 2, να μην κάνει σωστή επαφή και να μην διαβάζει σωστά την κάρτα.
Από μακριά δεν είναι και εύκολο -
καλησπέρα
μετά απο τα redmi2 , note2 , redmi3 , note 4 κάτοχος πλέον k redmi 4 prada
έχω κ εγώ πρόβλημα με την 2η σιμ.
Το κινητό ήρθε απο geekbuying κ δούλευε κανονικά με τις 2 σιμ όταν το πηρα
Με 1 σιμ cosmote δουλεύει κ 3g/4g μετά απο φλασάρισμα fastboot 8.0.3 - developer 7.3.2 xtvr και τα 3 αρχεία modem απο recovery.
Μετά μπήκα στις πληροφορίες τηλεφώνου πατώντας επάνω στο Εσωτερικός χώρος
κ έχω επιλέξει TD-SCDMA, GSM/WCDMA AND LTE.
σίγουρα είναι πρόβλημα software κ όχι hardware γιατί πάντα βλέπει μόνο 1 σιμ και τις 2 ταυτόχρονα όχι
αναμένουμε αναβάθμιση.... -
Μακαρι να είναι πρόβλημα των Ρομ... Υπήρχε Ρομ που να έπαιζαν και οι δύο sim ?
Αν είναι να βάλετε τα modem από εκείνη να δούμε πως θα πάει...
=============== Μαρ 7th 2017, 7:46pm ===============
Δείτε και αυτό ---> How to Fix Missing Network Issue on Redmi 4 - Xiaomi Firmware -
και εγώ απο εκεί το βρήκα κ με βοήθησε εν μέρη με 1 κάρτα βολεύομαι.
όταν ήρθε η συσκευή απο geekbuying είχε μια ρομ 8.0.3 global και δούλευαν όλα καλά
βρήκα απο τους ρώσους στο 4pda τα modem αλλα δεν εγινε δουλειά. Δεν ξέρω τι μόντεμ είχε
η αρχική. στο geekbuying έχει ρομ να κατεβάσεις αλλα είναι για το markw οχι για prada -
Πάντως είναι γενικότερο το πρόβλημα με μια μικρή αναζήτηση στο google
-
-
Καλησπέρα, είχαμε καμία εξελιξη; @manomi μήπως βρήκες την Ρομ που φορούσε εξ αρχής το κινητό σου ώστε να μας την έδινες να την δοκιμάζαμε και εμεις; Αύριο θα επικοινωνήσω με το κατάστημα που το πήρα να δω αν μπορεί να μου στείλει την Ρομ που φορούσε όταν μου το έστειλαν μπας και βρεθεί λύση.. Είναι εκνευριστικό να χάνεις μία βασική λειτουργία και προνόμιο του κινητού όπως είναι η χρήση της δεύτερης sim. Και αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση λίγο που googlαρα είναι ότι η εταιρία δεν έχει δώσει κάποια επίσημη απάντηση και είναι πολλοί χρήστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς.
- Υ.Γ(ακολουθώντας την 1η περίπτωση του οδηγού "How to Fix Missing Network Issue on Redmi 4 - Xiaomi Firmware" δεν μου έδωσε λύση όσον αφορά την sim1 εξακολουθώ να μην βλέπω 3g/4g και να έχω μόνο 'Ε' .
- Υ.Γ(ακολουθώντας την 1η περίπτωση του οδηγού "How to Fix Missing Network Issue on Redmi 4 - Xiaomi Firmware" δεν μου έδωσε λύση όσον αφορά την sim1 εξακολουθώ να μην βλέπω 3g/4g και να έχω μόνο 'Ε' .
-
Νίκο απο οτι βλέπω έχεις το προ. ισως έχει διαφορά σε σχέση με το απλό που έχω εγώ
θα σου στείλω πμ το λινκ απο geekbuying -
Εγώ έχω το προ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το πρόβλημα που απ'οτι καταλαβαίνω φαίνεται ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ επικεντρώνεται στο redmi 4 2/16 που έχεις και εσύ και που έχω πάρει στην κοπέλα μου. Όπως και να'χει επειδή δεν είμαστε οι μόνοι με το συγκεκριμένο πρόβλημα με τη Sim 2 πρέπει άμεσα να έχουμε λύση και απάντηση από την εταιρεία. Δεν δικαιολογείται!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα