Xiaomi Mi 6: Διαθέσιμο από 16 Απριλίου τιμή από 290 δολάρια.
-
-
Και πολύ καλά έκανες...πολύ σωστό σκεπτικό.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
χεχεχε ωραίος ο @demakhs παίζει με τον πόνο μου...το μι5s μου έφτασε zehnsheng οπότε την άλλη βδομάδα θα έχω το refund....οπότε εδώ είναι το θέμα. Περιμένουμε το mi6 παίρνουμε το mi5s ξανά?(και άμα έρθει πάλι με θέμα στο autofocus...την γκαντεμιά μου...) Εσύ μήτσο πως θα κινιόσουν σκουληκιάρικα? έχεις καμμιά ιδέα?
-
εγώ όπως ξέρεις είμαι υπερ-ευχαριστημένος από τη συσκευή κ θα μείνω αρκετό καιρό μαζί της...
έχω συντάξει προσύμφωνο συμβίωσης μαζί του και όχι τέτοιο προσύφωνο:
Προφλασαρισματιαίο Συμφωνητικό
το προσύμφωνο συμβίωσης, σφραγίστηκε, επικυρώθηκε κ τελεσιδίκισε, μετά τις πρώτες μέρες χρήσης.
ο σκληκιάρικος τρόπος είναι να περιμένεις λίγο με την κυκλοφορία του 6, να πέσει το 5s και να το χτυπήσεις αλύπητα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
σωστοςςςςς!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
θα πω ston yeso κράτα τα λεφτά και μόλις βγει το mi6 σε μαύρο χτύπα το για μένα και στείλτο asap... αβλεπί που λένε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
σωστός και συ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ξενίζει λίγο το γεγονός ότι έχουμε ελάχιστα νέα ούτε leaks πολλά για το Mi6...ίσως αργήσει κι άλλο να ανακοινωθεί..ίδωμεν... Ίσως στην φτηνή έκδοση θα βάλουν το δικό τους soc, το καλό,και όχι τον χ30 που λένε γι αυτό καθυστερούν...και ίσως καθυστερήσουν και παραπάνω. Είναι και ο 835 που μας καθυστερεί... Λέτε η ακριβή έκδοση να βγεί με 5,5 ίντζες? Θα ήταν super... Έβλεπα τα 5.5 με τις 5.2 toy mi5s και ζήλευα λίγο να πω την αλήθεια. Αν και οι 5.2 διαστάσεις είναι το ιδανικό για ένα κινητό θα ήθελα ένα 5.5άρι με τις διαστάσεις του mi5s
-
Αλήθεια, ούτε εγώ βλέπω ΜΤΚ τσιπάκια να πολυπαίζουν φέτος.. λέτε να άλλαξε τιμολογιακή πολιτική και το X30 να τους φαίνεται ..αλμυρό;
Γιατί και άλλοι ακυρώσανε παραγγελίες από ότι έχω διαβασει..
μπορεί....πάντως απο ότι λένε τα 10nm βγαίνουν δύσκολα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0