@sakoula Θέλεις να μου το στείλεις Λάρισα έχω έτοιμο καλώδιο που περιμένει, αν θέλεις στείλε μήνυμα, να κάνουμε τσακ μπαμ και να ερθει πίσω εσύ μόνο το courier όσπου να έρθει το καλώδιο σου θα περάσουν 15 μέρες αν το στείλεις με Γενική Ταχυδρομική τσακ μπαμ θα έρθει.
ένας ακόμα με bricked redmi 3s (help!) [SOLVED]
- Redmi 3S
-
-
@sakoula θα σου πω για το Mi Flash Beta και το 15881 που είπες ότι έκανε αυτό είναι εικονικό. Έχω φλασαρει 3 φορές και αυτό που είδα είναι ότι το Beta αργεί να σταματήσει, θέλω να πω το κινητό κάνει reboot, boot, ανοίγει κανονικά και το Mi Flash Beta συνεχίζει να φλασαρει και το κλείνω χωρίς να βγάλει successful. Αλλά φλασαρει πολύ καλά.
Redmi note3 pro -
-
-
-
@sakoula, σε ποια περιοχή είσαι ? Αν είναι να βρεθείς με κάποιον από κοντά για να το ψάξεις περισσότερο ?
-
@sakoula Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα προέρχεται από το γεγονός ότι κάνεις τη διαδικασία σε hackintosh μέσα σε vm που εκτελείται σε περιβάλλον OSX (αν αντιλήφθηκα σωστά). Μια δοκιμή σε άλλον υπολογιστή όπως είπε και ο @linuxilakis και ο @derveni ίσως να απέδιδε καρπούς!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλημέρα παιδιά,
Καταρχήν να ευχαριστήσω και πάλι για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας!!!
Θα επαναλάβω την διαδικασία απόψε με ένα παλιό windows 7 laptop και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
@sakoula, σε ποια περιοχή είσαι ? Αν είναι να βρεθείς με κάποιον από κοντά για να το ψάξεις περισσότερο ?
-
καλημέρα,
Ευχαριστώ πολύ!!!
Θα κάνω μια τελευταία δοκιμή σήμερα μόνος μου σε ένα παλιό laptop με windows 7 x64 που δανείστηκα και αν δεν πετύχει ούτε και αυτό θα ενημερώσω.
=============== Μαρ 7th 2017, 1:18pm ===============
Καλημέρα!!!
Λοιπόν εχθές μετά τα μεσάνυκτα έκανα την διαδικασία με ένα παλιότερο laptop με windows 7 x64 με το ίδιο hack με το συρματάκι στην USB πόρτα και μετά από 2449 seconds είχα success. Και κάνοντας reboot το κινητό bootara επιτυχώς σε global stable 7.5.9!!!!!!!!
Και πάλι παιδιά ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το support!!!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο community!
Από τον updater έκανα update σε 8.1.1 global stable και μπούταρα μια χαρά.
Για να το κάνω unlock και να κάνω flash την ελληνική ROM θα πρέπει να έχω China Dev ή Global Dev? Μπορώ να το κάνω unlock με την Global Stable?
Από το state που είμαι τώρα για να φλασάρω είτε China Dev ή Global Dev πως γίνεται? Δοκίμασα να βάλω την Global Dev μέσα από τον updater (όταν ήμουν σε 8.1.1 global stable) και δεν πέρασε, απλά μετά από κάποια ώρα ξαναμπούταρε σε Global Stable.
Επίσης όταν μπουτάρω κρατώντας το Power + VolumeUP (όπως στο attachement) και επιλέγω download το τηλέφωνο δεν μπαίνει σε Download Mode αλλά κάνει reboot. Κάπου διάβασα ότι έτσι συμπεριφέρεται το MIUI 8. Είναι αλήθεια?
Ευχαριστώ!!!!!!!!
-
Ο/H sakoula έγραψε:
Για να το κάνω unlock και να κάνω flash την ελληνική ROM θα πρέπει να έχω China Dev ή Global Dev? Μπορώ να το κάνω unlock με την Global Stable?
Από το state που είμαι τώρα για να φλασάρω είτε China Dev ή Global Dev πως γίνεται? Δοκίμασα να βάλω την Global Dev μέσα από τον updater (όταν ήμουν σε 8.1.1 global stable) και δεν πέρασε, απλά μετά από κάποια ώρα ξαναμπούταρε σε Global Stable.
2. Κατεβάζεις μια Κινεζική fastboot developer και την φλασάρεις πάλι με τον ίδιο τρόπο που έβαλες την global! -
Μπράβο σου που τα κατάφερες
Αν θες να κάνεις unlock, μπορείς από την αναβάθμιση να περάσεις και την τελευταία global developer.
Όσο για το 9008, ναι, πλέον είναι "κλειδωμένο" και μόνο με το καλώδιο που έφτιαξες μπορείς να το αλλάζεις.