Να μαστε πάλι εδώ για να δείξουμε πως λύνουμε μικρά προβληματάκια στην καθημερινότητα μας.
Ο λόγος που δημιούργησα αυτό το θέμα είναι για να δείξω τι ακριβώς έκανα για να έχω σήμα στο κινητό μου εκεί που διαμένω.
Έχω vodafone και στο σπίτι μου μέσα δεν έχω καθόλου σήμα >>> νεκρό τελείως.
Ψάχνοντας λύσεις στο διαδίκτυο έπεσα σε αυτό το βίντεο παρακάτω:
και θυμήθηκα ότι έχω τέτοιο βυσματάκι κεραίας στο πίσω μέρος της συσκευής μου (hermes).
έτσι λοιπόν έβγαλα το οπίσθιο καπάκι και έκανα κάτι αντίστοιχο όπως θα δείτε παρακάτω:

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι βγάζοντας το καπάκι θυμίζει λιγάκι το κινητό του Frankenstein αλλά το αποτέλεσμα που θα έχετε στο σήμα θα σας αφήσει καθηλωμένους.
Αν και δεν κράτησα screenshot της ποιότητας του σήματος πριν την παρέμβαση, παρόλα αυτά κατέγραψα σε ένα χαρτάκι ότι είχα -119dBi και 3 ASU.
Μετά την παρέμβαση είχα το αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω...:

-87dBi και 13 ASU με όλες τις μονάδες σήματος στην ένδειξη ψηλά.
Το μήκος της κεραίας να είναι από 10cm έως 12cm. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις συχνότητες των κινητών τηλεφώνων.
Το μήκος της κεραίας δεν είναι τυχαίο !!!
Ορίζεται βάσει υπολογισμού..
Η δοκιμή του πριν και μετά έγινε ακριβώς στο ίδιο σημείο...
Και φυσικά μπορείτε να κάνετε την ίδια παρέμβαση όσοι έχετε και ''κλειστά'' κινητά αφότου αφαιρέσετε με προσοχή το καπάκι σας.
Βιντεάκια για το πως αφαιρείς το καπάκι για το κάθε μοντέλο ''κλειστού'' κινητού.. θα βρείτε άπειρα στο youtube.
Άντε και καλά χειρουργεία.... !!!!!
Ο λόγος που δημιούργησα αυτό το θέμα είναι για να δείξω τι ακριβώς έκανα για να έχω σήμα στο κινητό μου εκεί που διαμένω.
Έχω vodafone και στο σπίτι μου μέσα δεν έχω καθόλου σήμα >>> νεκρό τελείως.
Ψάχνοντας λύσεις στο διαδίκτυο έπεσα σε αυτό το βίντεο παρακάτω:
και θυμήθηκα ότι έχω τέτοιο βυσματάκι κεραίας στο πίσω μέρος της συσκευής μου (hermes).
έτσι λοιπόν έβγαλα το οπίσθιο καπάκι και έκανα κάτι αντίστοιχο όπως θα δείτε παρακάτω:
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι βγάζοντας το καπάκι θυμίζει λιγάκι το κινητό του Frankenstein αλλά το αποτέλεσμα που θα έχετε στο σήμα θα σας αφήσει καθηλωμένους.
Αν και δεν κράτησα screenshot της ποιότητας του σήματος πριν την παρέμβαση, παρόλα αυτά κατέγραψα σε ένα χαρτάκι ότι είχα -119dBi και 3 ASU.
Μετά την παρέμβαση είχα το αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω...:
-87dBi και 13 ASU με όλες τις μονάδες σήματος στην ένδειξη ψηλά.
Το μήκος της κεραίας να είναι από 10cm έως 12cm. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις συχνότητες των κινητών τηλεφώνων.
Το μήκος της κεραίας δεν είναι τυχαίο !!!
Ορίζεται βάσει υπολογισμού..
Η δοκιμή του πριν και μετά έγινε ακριβώς στο ίδιο σημείο...
Και φυσικά μπορείτε να κάνετε την ίδια παρέμβαση όσοι έχετε και ''κλειστά'' κινητά αφότου αφαιρέσετε με προσοχή το καπάκι σας.
Βιντεάκια για το πως αφαιρείς το καπάκι για το κάθε μοντέλο ''κλειστού'' κινητού.. θα βρείτε άπειρα στο youtube.
Άντε και καλά χειρουργεία.... !!!!!
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)