Καλησπέρα, έχω τη συγκεκριμένη συσκευή xiaomi redmi 4 prime περιπου 2 μήνες, το αγόρασα με αγγλοκινέζικη rom, στη 1 εβδομάδα μου έκανε το πρώτο σβήσιμο και δεν ανοιγε παρα μόνο με fast boot,μετα από λιγες μέρες έσβησε αλλες 2 φορές επικοινώνησα με το e-shop που το αγόρασα και μου είπε οτι ίσως φταίει η rom και μου είπαν να του τους στείλω να περάσουν την αγγλοελληνική rom, έτσι και τους το έστειλα ξανά πίσω.Μετά από 2 εβδομάδες επέστρεψε ξανά στα χέρια μου με την καινούργια rom. μετά απο 2 μέρες ξυπνάω και το βρίσκω παλι σβηστό και το βράδυ μου ξαναέσβησε. Τους πήρα πίσω και τους είπα να μου κάνουν αντικατάσταση όπως και μου έταξαν. Το ξαναέστειλα και μετά από 10 μέρες που το ειχαν στον τεχνικό τους, μου είπαν ότι το παρακολουθούν 94 ώρες και δουλεύει χωρίς να σβήνει λέγοντας μου ότι από τη στιγμή που δεν έσβησε στα χέρια τους δε μπορούν να μου το αντικαταστήσουν και ίσως έφταιγε καποια εφαρμογή μου.
Μου είπαν επίσης ότι Φορτώθηκαν εφαρμογές, τοποθετήθηκαν 3 κάρτες όλων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας, Stress test τον επεξεργαστή ώστε να δούμε μήπως υπερφορτώνετε και κλείνει και δεκάδες άλλες διαδικασίες ελέγχου, αλλά όλα είναι εντάξει. Προχθές ξαναγύρισε στα χέρια μου, μέχρι τώρα όλα καλά, αλλά παραμένω με το άγχος αν θα το ξανακάνει.
γνωρίζει κανείς κάτι για πιθανή αιτία ή αν αντιμετώπισε κάποιος το ίδιο πρόβλημα???
Μου είπαν επίσης ότι Φορτώθηκαν εφαρμογές, τοποθετήθηκαν 3 κάρτες όλων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας, Stress test τον επεξεργαστή ώστε να δούμε μήπως υπερφορτώνετε και κλείνει και δεκάδες άλλες διαδικασίες ελέγχου, αλλά όλα είναι εντάξει. Προχθές ξαναγύρισε στα χέρια μου, μέχρι τώρα όλα καλά, αλλά παραμένω με το άγχος αν θα το ξανακάνει.
γνωρίζει κανείς κάτι για πιθανή αιτία ή αν αντιμετώπισε κάποιος το ίδιο πρόβλημα???