Πρόβλημα με Winbank Mobile στο Mi MIX
-
-
Ο/H jimger έγραψε:
Όχι safety net niet:P Αλλά υπάρχει xposed module που γυρνάει πάντα valid response στο cts profile του safety net. To μόνο κακό είναι ότι για κάποιο λόγο παρότι systemless root κλπ δεν περνάει integrity test
Στο MIUI μάλλον απαιτείται official rom και locked bootloader
=============== Μαρ 29th 2017, 12:13am ===============
Ο/H geotzia έγραψε:
Επειδή το έχω ψάξει λίγο το θέμα και σε 3 διαφορετικές συσκευές εμένα με root μου δούλευε σε όλες αλλά μετά από το xposed δηλαδή με το που πέρναγε τα framework δεν δούλευε σε καμμία.
Οσο και να το πάλεψα δεν κατάφερα κάτι...
Βάζεις το Xposed που είναι για Magisk ? -
Ο/H geotzia έγραψε:
Επειδή το έχω ψάξει λίγο το θέμα και σε 3 διαφορετικές συσκευές εμένα με root μου δούλευε σε όλες αλλά μετά από το xposed δηλαδή με το που πέρναγε τα framework δεν δούλευε σε καμμία.
Οσο και να το πάλεψα δεν κατάφερα κάτι...
Υπάρχει xposed module που γυρνάει πάντα valid υπογραφή. Δοκίμασέ το μαζί με suhide και clear data στο winbank
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk -
-
-
Ο/H grigoris_a έγραψε:
Για να περάσει το safetynet και να δουλεύει η winbank και η alphabank κανονικα με δακτυλικό αποτύπωμα χρειάζεται magisk v12,F-droid privileged extension και universal safetynet v2 beta3.
Αυτά με xtrv 7.6.29 xiaomi mix.
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Ο/H grigoris_a έγραψε:
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Σε εμένα δουλεύει κανονικά με :
1) Developer miui 8 (τελευταία για redmi 3s) κάπου τον άυγουστο και magisk 14 και universal hide v2 beta 5 fix 14.
2) Magisk 12 κάποτε δούλευε με το magisk hide και το module αλλά μετά σταμάτησε.
3) Latest developer miui 9 Με magisk 14 χωρίς το module universal hide.
4) Latest developer latest supersu+latest suhide.
Αν κάποιος δεν θέλει κάποιο συγκεκριμένο magisk module (Πχ εγώ ήθελα appa systemizer για titanium και hosts adblock) καλύτερα για μένα να βάλει το supersu -
Ο/H jimger έγραψε:
...
Αν κάποιος δεν θέλει κάποιο συγκεκριμένο magisk module (Πχ εγώ ήθελα appa systemizer για titanium και hosts adblock) καλύτερα για μένα να βάλει το supersu
Θα πρέπει να σταθμίσει όμως ότι το λογισμικό που βάζει (που έχει την μεγαλύτερη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα της συσκευής) είναι κλειστού κώδικα από μια άγνωστη περίεργη κινέζικη εταιρία (στην καλύτερη περίπτωση)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0