Διαφήμιση

3D Printer

• Το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα....
      Αν ειχα την ευκαιρια θα πηγαινα για τον Α6 (καλυτερη οθονη και τροπος οδηγησης)
      Η τον Α2 (τα παραπανω πριμ του Α6 + καλυτερο πλαισιο ) (με χειροτερη ομως στηριξη του πλαισιου)
      Απο αποψη αναλωσιμων συμφαιρει γιατι εγω προσωπικα τουλαχιστον δεν θα εκτυπωνω μεγαλα ογκοδη αντικειμενα ....
      Απλα δεν ξερω αν απο aliexpress ειναι κομπλε ... δεν εχω παραγγειλει ποτε...
    • Από Aliepxress είναι πολύ πιο εγγυημένα από μαγαζιά τύπου gearbest ή vickmall.
      Έχω πάνω από 500-600 αγορες εκεί. Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Even dead i will fight.
    • Με τα αναλώσιμα τι παίζει όμως ? Είναι τα ίδια για όλους ή κάθε μάρκα έχει τα δικά του ?
    • Διαφήμιση
    • Τελεια τοτε θα ποσταρω και φωτο με επονυμα και ανονυμα αναλωσιμα να δειτε τιμες πανω κατω...
      Επεξεργασια : Τα αναλωσιμα αναλογα το υλικο ειναι επονυμα Colorfab Πχ η ανονυμα OEM απο εκει και περα αν εχεις την σωστη διαμετρο (Για τον Α8 ΕΙναι 1,75mm Τοτε κανουν ολα)
      Η φωτο δειχνει ανονυμα και επονυμα PLA και ABS πλαστικα ολα με διαμετρο 1,75 χιλιοστα και ολα του 1 κιλου. Απο διαφορα καταστηματα.

=============== Μαρ 30th 2017, 11:54am ===============
      Καλησπερα Φιλοι.Λοιπον να ενημερωσω οτι τον ψωνισα τον εκτυπωτη και σε πολυ καλη τιμη.

Ο Εκτυπωτης μαζι με την επιλογη για ρολο PLA 0,5KG :184 Ευρω

Μεταφορικα 0 ευρω (Απο Γερμανικη αποθηκη και σταλθηκε την ακριβως επομενη μερα απο την παραγγελια με DHL)

Αν θα θελατε σχολια για το στησιμο του μετα και καποια αποτελεσματα πειτε μου.
      Images
      • Untitled.png

562,74 kB, 3.286×1.080, viewed 83 times