Διαφήμιση

[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H ail31ou έγραψε:

Οι χposed modules που εχω... χανονται?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Οι εφαρμογές θα παραμείνουν εγκατεστημένες αλλά δεν θα λειτουργούν στο πρώτο boot διότι έχει αντικατασταθεί το /system partition (έχει χαθεί το framework). Αφού φλασάρεις τη ROM και δεις ότι ανοίγει σωστά μετά θα πρέπει να ξαναφλασάρεις το xposed framework. Και θα παίξουν ξανά.
    • @alekos-ep91
      Δεν είναι λύση να βάλεις άλλη εφαρμογή συλλογης .. έχεις πρόβλημα ..
      Δεν ξέρω βέβαια πως έχεις κάνει εγκατάσταση , ποτε εκανες τελευταία factory reset , πόσες φορές μπορεί να έκανες μπρος πίσω σε ρομς ...
      Πρέπει να τα δεις όλα αυτά και μάλλον θες μία καθαρή εγκατάσταση

ΣΕ ΜΙ4C , Mi4S , Leo ..
      Πιθανώς θέλει απενεργοποίηση το fingerprint πριν το φλασαρισμα της 7.3.9
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H ail31ou έγραψε:

Οι χposed modules που εχω... χανονται?

Οι εφαρμογές θα παραμείνουν εγκατεστημένες αλλά δεν θα λειτουργούν στο πρώτο boot διότι έχει αντικατασταθεί το /system partition (έχει χαθεί το framework). Αφού φλασάρεις τη ROM και δεις ότι ανοίγει σωστά μετά θα πρέπει να ξαναφλασάρεις το xposed framework. Και θα παίξουν ξανά.

Συνεπως, οι εφαρμογές, δεδομενα εφαρμογων καθως κ αρχεια-δεδομενα μου παραμενουν ως εχουν(αμεταβλητα).
      Οι ρυθμίσεις των εφαρμογων και του συστηματος, καθώς και τα accounts μου μένουν κ αυτα ανεπηρεαστα?

• Ο/H ail31ou έγραψε:

Συνεπως, οι εφαρμογές, δεδομενα εφαρμογων καθως κ αρχεια-δεδομενα μου παραμενουν ως εχουν(αμεταβλητα).
      Οι ρυθμίσεις των εφαρμογων και του συστηματος, καθώς και τα accounts μου μένουν κ αυτα ανεπηρεαστα?

Ναι ανεπηρέαστα.

Μόλις φλάσαρα και εγώ. Τώρα πάω και εγώ για xposed ξανά.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H ail31ou έγραψε:

Ναι ανεπηρέαστα.

Μόλις φλάσαρα και εγώ. Τώρα πάω και εγώ για xposed ξανά.

Αναμενουμε την αξιολογηση σου για την 7.3.9

• Ο/H Nelias έγραψε:

Η ρομ 7.3.9 εγκαταστάθηκε στο Mi4c επιτυχώς.
      Μέχρι τώρα παρατήρησα τα εξής:
      1. @dnomikos το sms ελληνικά κεφαλαία και μικρά έχω κάτω από 70 και όχι 160 όπως στα αγγλικά.
      2. όπως και στην προηγούμενη 7.2.23 κατά την εγκατάσταση εμφανίστηκαν κόκκινα γράμματα στην προτελευταία σειρά E:unknown command []] δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.
      3. Δεδομένα κανονικά, κάμερα κανονικά το screen record κανονικά....
      Φαίνεται να είναι γρήγορη με πολύ καλή ανταπόκριση στην αφή, τουλάχιστον καλύτερη από την προηγούμενη
      Δεν ξέρω για πoιο λόγο, αλλά στην έκδοση 7.3.9 έχουν βάλει το παλιό αρχείο χωρίς υποστήριξη 160 χαρακτήρων από την XIaomi και χρειάζεται το SMS MOD όπως κάναμε παλιά. Κατέβασε και πέρασε το SMS MOD της έκδοσης 7.2.16 από εδώ.
    • Διαφήμιση
    • Θα πάρει λίγο να ανοίξει μετά το xposed (πρέπει να ξαναφτιάξει πάλι την dalvik). Από το λίγο που είδα, το κινητό πυροβόλαγε από άποψη απόδοσης. Τώρα υπάρχει σωστά το init.d directory στο /system/etc που φαίνεται να μην υπήρχε στην 7.3.2. @gkalen πράγματι το updater script φαίνεται να είχε θέμα στις προηγούμενες ROM και να έχανε πράγματα, στην 7.3.9 δεν είχε errors, έκανε fail ένα mount στο /system (λευκά γράμματα όχι error) κάπου αλλά φαίνεται να τα πέρασε όλα.

Μπήκε και το xposed, έπαιξε με τη μία και το Amplify και το xMIUI νεράκι, η κάμερα ανοίγει, βλέπω βγήκε και update για το Viber που μάλλον λύνει το θέμα της κενής ειδοποίησης. Χμμ τι άλλο ? Α ναι, το APN της Cosmote είχε χάσει το πρωτόκολλο, έπαιξε χωρίς πρόβλημα όταν το ρύθμισα. Φαίνεται καλά, η μπαταρία θα δείξει.

Τα SMS φαίνονται ok από χαρακτήρες όταν ενεργοποιείς το Use GSM alphabet.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Δεν ξέρω για πoιο λόγο, αλλά στην έκδοση 7.3.9 έχουν βάλει το παλιό αρχείο χωρίς υποστήριξη 160 χαρακτήρων από την XIaomi και χρειάζεται το SMS MOD όπως κάναμε παλιά. Κατέβασε και πέρασε το SMS MOD της έκδοσης 7.2.16 από εδώ.
      Το πρόβλημα λύθηκε μερικώς. Οι 160 χαρακτήρες ισχύουν μόνο για τα ελληνικά κεφαλαία, όχι για τα μικρά.
    • Ο/H Nelias έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Το πρόβλημα λύθηκε μερικώς. Οι 160 χαρακτήρες ισχύουν μόνο για τα ελληνικά κεφαλαία, όχι για τα μικρά.
      Σωστά, όπως το ξέραμε παλιά πριν το ενσωματώσει η Xiaomi. Προσωρινό είναι σίγουρα...δεν ξέρω γιατί το κάνανε. Υπομονή μέχρι την επόμενη Παρασκευή :)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Σωστά, όπως το ξέραμε παλιά πριν το ενσωματώσει η Xiaomi. Προσωρινό είναι σίγουρα...δεν ξέρω γιατί το κάνανε. Υπομονή μέχρι την επόμενη Παρασκευή :)
      Δημήτρη, υπήρξε regression του SMS fix από την ίδια την Xiaomi και σε άλλες συσκευές ή μόνο στο libra ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H markito έγραψε:

Στο mi5 η fixed είναι ίσως ότι καλύτερο μέχρι τώρα :thumbup:
      Την πέρασες από το twrp μόνο με wipe cache - dalvik η έκανες και κάποιο format?? Βασικά Παιδιά εχτές κατέβασα την fixed για mi5 αλλά έτρεχα και δεν πρόλαβα να την βάλω.. Και επειδή 4-5 της έχω βάλει πάντα από πάνω αυτήν την φορά έλεγα να την βάλω ποιο καθαρή.. Τι να πατήσω Wipe factory reset που κάνει μόνο wipe data στην ουσία αλλά όχι format data που σβήνονται όλα σωστά?? ποιο βαθμό πατήσω ώστε να καθαρίσει αλλά να μην χάσω Apps foto κλπ και τα δεδομένα.. Μπορείτε να με βοηθήσετε η δεν χρειάζεται λέτε??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος