[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Τελικά σε gemini - mi5 παίζει σωστά δουλεύουνε στα μηνύματα οι 160 χαράκτηρες η ξανά τα ίδια?? Άλλο θέμα έχει?? Μήπως θέλει πρώτα από το twrp ένα factory reset για να κάτσει ποιο σωστά??
-
-
-
Ο/H THUKIS έγραψε:
Περαστηκε το fix . Οκ δουλεύει το μενού για recovery . Twrp μπήκα κλείνοντας το κινητό και στο άνοιγμα πατώντας ταυτόχρονα και το vol+ & vol- &το power on φυσικά . Έκανα davlink /cache .
Παρατηρώ ότι το κινητό δουλεύει λίγο λαγκαριστα . Δεν σπινιαρει . Θα το δοκιμάσω και άλλο και θα δούμε .
@gas83 δεν ξέρω αν γίνεται εγκατάσταση μέσω του miui updater εφόσον κατεβάσεις στο κινητό την ρομ . Περίμενε να πει κάποιος επιστήμονας ....
Τελικά μπήκα σε recovery ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναφέρει ο @THUKIS (κάτι δεν έκανα σωστά), πέρασα διορθωμένη rom και όλα ΟΚ σε IDO. Λαγκαρισμα δεν παρατηρώ. Για ότι νεότερο θα επανέλθω.. ευχαριστούμε παιδιά! -
Παιδια εμενα μου κλειδωσε bootloader.. Δεν παιρνω ορκο οτι εγινε σε αυτο το update αλλα τωρα το προσεξα.. Να μπω στον κοπο να ξεκλειδωσω η δεν θα χω θεμα σε μελλοντικα updates?
-
Ο/H ifatouros έγραψε:
Παιδια εμενα μου κλειδωσε bootloader.. Δεν παιρνω ορκο οτι εγινε σε αυτο το update αλλα τωρα το προσεξα.. Να μπω στον κοπο να ξεκλειδωσω η δεν θα χω θεμα σε μελλοντικα updates?
Μερικά δευτερόλεπτα θα σου πάρει η διαδικασία. -
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Αυτή την εβδομάδα υπήρξαν πολλές ξαφνικές αλλαγές σε Boot.img και MMS και χρειάζεται να προσαρμόσουμε εκ νέου πολλά σημεία στον κώδικα.
Θα ενημερωθείτε έτσι και αλλιώς σε ότι νέο προκύψει. -
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ifatouros έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα