Ο/H varitimos84 έγραψε:
Σε Nikel
Παρατηρω οτι σα να κολλαει...
Το scrolling δεν ειναι smooth
Η εναλλαγη αναμεσα στα παραθυρα ή αναμεσα στις εφαρμογες εχει καπως σκαλωματα..
οπως κ η πληκτρολογιση.. ας πουμε τωρα αν κρατησω το backspace για λιγο πατημενο κ το αφησω αυτο θα συνεχισει να σβηνει, η αν γραφω γρηγορα θα τελειωσω την πληκτρολογιση κ αυτο ακομα θα γραφει λεξεις.
ενω το κινητο στο θεμα μπαταρια κ στο θεμα διαχείρησης μνημης απλα ειναι απιστευτο!!!
Κ το αλλο που εκανα παρατηρηση κ στη προηγουμενη dev.. ενω πετυχαινω συζευξη με καποιο αλλο κινητο κ μπορω να εχω προσβαση μεσω του μενου του bluetooth..πλεον κτ τετοιο δε συμβαίνει με το miband2..δε μου δειχνει δλδ οτι ειναι συζευγμενο.. επιπλεον ενω στην stable μπορουσα να χρησιμοποιω εφαρμογες απο τριτους για να καταγραφει, πλεον εδω πρεπει να εχω ταυτοχρονα εγκατεστημενο κ να τρεχει κ το mifit...
(Αυτο με την πληκτρολογιση παντως ειναι σπαστικο μου βγηκε η πιστη μεχρι να γραψω αυτο το κειμενο απο το κινητο)
επανερχομαι.......σε μενα τουλαχιστον εφταιγε αυτο το πραγμα που εκανα... τα lagαρισματα τα κολληματα στο scrolling κλπ.. εφυγαν αφου απενεργοποιησα μια ρυθμιση στο πληκτρολογιο της google λογω οτι το ειχα αναβαθμισει.... οποτε στο θεμα αυτο ειμαστε οκ... το κινητο πλεον βαραει antutu 89324!!! 1η φορα βλεπω τετοιο σκορ....Ο/H varitimos84 έγραψε:
αλλα το θεμα με το BT κ οτι η εφαρμογη βιντεο του κινητου δεν παιζει τα screen recordings, παραμενουν...