[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
παιδιά, έχω ψάξει πολλά..δεν έχω καταφέρει με τπτ να ξεκλειδώσω τον bootloader ενω έχω πάρει την άδεια..το μόνο που βρήκα είναι ότι μπορώ να το κάνω με deep flash cable?? ξέρει κανείς καμιά άλλη μέθοδο; όταν πήγα να περάσω fastboot ROM σε windows 10 και σε usb 3.0 μου έβγαζε μήνυμα missmatching image and device..το flash έτρεχε κανονικά αλλά όσο και να το αφηνα θα συνέχιζε.. (έτρεχε δλδ εικονικά).. κανένας expert εδώ μέσα να με βοηθήσει κάπως αλλιώς;
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Δεν φλασαρεις ποτέ σε USB 3.0 πάντα USB 2.0
Redmi note3 pro
-
-
-
-
-
Ο/H soulg έγραψε:
Ο/H Chaos έγραψε:
Ο/H Stergios Moneos έγραψε:
Και στο Kate δεν μπορώ να μπω σε recovery από το power menu
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι μπαίνει το δοκιμασα από το power menu δεν μπαίνει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπερα και από μένα
Περάστηκε σε nikel πάνω απο την προηγούμενη όπως πάντα χωρίς θεματα και δουλεύει άψογα χωρίς κανένα από αυτα που αναφέρουν οι φίλοι εδώ.
Ένα μόνο πρόβλημα έχω στο nikel εδώ και πολύ καιρό. Όταν μιλάω στο τηλέφωνο από ακουστικά ( και xiaomi και άλλα) ο συνομιλητής με ακούει με διακοπές. Αυτό δεν συμβαίνει όταν ακούω μουσική.
Αν κάποιος φίλος ξέρει κάτι ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά.Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
Current Device:MI Mix 3 6/128GB
My Windows Phone Blog
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα