Μήπως να δοκιμάσω με factory reset στο nikel μπας και στρώσει; Αυτή την φορά laggαρε το Instagram. Επίσης σε μισή ώρα 10% μπαταρίας με τέρμα χαμηλη φωτεινότητα..
[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εμένα στο mi Max μου (64αρι) με το που την έβαλα με αναβάθμιση με wipe Calvin and cashe, μου πετούσε μνμ ότι το messenger σταμάτησε να λειτουργεί συνέχεια και δε μ άφηνε να λειτουργήσω σχεδόν καθόλου τη συσκευή. Κι έτσι μάλλον θα γυρίσω στη προηγούμενη. Τώρα έβαλα προσωρινά τη τελευταία σας stable.
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα παιδιά μπράβο για της ρομ αλλά έχω θέμα με την ενημέρωση se redmi note 3 pro kenzo δεν μου ανοίγει το wifi το πέρασα και δύο φορές κ αναγκάστηκα να γυρίσω στην παλια..Δεν ξέρω και άλλος έχει ίδιο θεμα
-
@dionyshs89 Ναι αρκετοί με προβλήματα, γνώμη μου πρέπει να αποσυρθεί η εν λόγω rom @MIUI_ART @gkalen
-
Ο/H dionyshs89 έγραψε:
καλησπερα παιδιά μπράβο για της ρομ αλλά έχω θέμα με την ενημέρωση se redmi note 3 pro kenzo δεν μου ανοίγει το wifi το πέρασα και δύο φορές κ αναγκάστηκα να γυρίσω στην παλια..Δεν ξέρω και άλλος έχει ίδιο θεμα
Τα kenzo (τουλάχιστον) επιστροφή σε xtrv 7.3.2 μέχρι νεωτέρας!!!
@gkalen says
συμφωνώ με @derveni, πρέπει να αποσυρθεί το link της παρούσας.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@dionyshs89 Ναι αρκετοί με προβλήματα, γνώμη μου πρέπει να αποσυρθεί η εν λόγω rom @MIUI_ART @gkalen
Αυτό πιστεύω και εγώ γτ τπτ δεν είναι σταθερω Πάνο σε αυτήν την αναβάθμιση αναμένουμε απλός σε κάποιο fix!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gripas4 έγραψε:
Έχει κανείς πρόβλημα με αυτόματη περιστροφή οθόνης; Γιατί σε Kenzo η οθόνη δεν γυρνάει με τίποτα.
Με power + μπαίνει κανονικά...«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Κενζο Δεν Μπαινει σε TWRP με κανενα τροπο
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Κενζο Δεν Μπαινει σε TWRP με κανενα τροπο
μετά άσε το power και κράτα πατημένο το + και μπαίνει twrp«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
Ο/H gripas4 έγραψε:
Έχει κανείς πρόβλημα με αυτόματη περιστροφή οθόνης; Γιατί σε Kenzo η οθόνη δεν γυρνάει με τίποτα.
-
Πέρασα την νέα ρόμ σε Redmi Note 3 (hennessy) μετά από factory reset , έκανα το σχετικό wipe και τέλος έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κι εφαρμογών από το mi cloud.
Από πλευράς wifi και data είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ίδιο και από την διαχείριση ram και κατανάλωση μπαταρίας ύστερα από 1μιση μέρα συνεχούς χρήσης. Το blutetooth σε σύνδεση με ακουστικά δουλεύει μέχρι στιγμής αξιόπιστα με καλή ποιότητα ήχου χωρίς αποσυνδέσεις. Δεν μπορώ να πω όμως ότι στην συσκευή μου , με την συγκεκριμένη ρομ , το GPS κλειδώνει γρηγορότερα όπως στα άλλα μοντέλα. Το πρώτο κλείδωμα έκανε πάνω από 3 λεπτά ενώ στα επόμενα είναι γύρω στα 15 με 20 δεύτερα. Τουλάχιστον δεν χάνει το στίγμα του οπότε μικρό το κακό για μένα. Είσοδος στο recovery μέσω power menu δουλεύει κανονικά
Τα μηνύματα έχουν 70 χαρακτήρες είτε με μικρά είτε με κεφαλαία. @MIUI_ART & @gkalen Με συμβουλεύετε να περάσω το τροποποιητικό zip της προηγούμενης ρομ ή θα κάνω ζημιά στην συσκευή?
Σας ευχαριστώ για όσα μας προσφέρετε κάθε βδομάδα με τον κόπο και τον χρόνο σας
edit: ξέχασα να αναφέρω ότι έχω συνεχές σταμάτημα της εφαρμογής του καιρού (force closure). Να την απεγκαταστήσω ή θα έχω προβλήματα σταθερότητας ρομ? Προσωπικά δεν μου χρειάζεταιΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην instant_diver ().
-
παιδια διωρθοθηκε το πολυ lag αλλα συνεχιζει να lagαρει σε αρκετα σημεια..οπως πχ το scroll στα μυνηματα ή στο facebook
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα