[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Υπάρχει κατι νεοτερο για τους 160 χαρακτήρες στα sms?
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Παρατήρησα ότι τον πλοηγό τον λέει φυλλομετρητή για κάποιο λόγο
Είναι μεταφράσεις που έχουν γίνει από μέλη του en.miui.com και κατά βάση έχουν κάνει χρήση μετάφρασης μέσα από το Google Translator. -
-
-
@MIUI_ART το ξέρω ότι είναι μετάφραση από en.miui.comΘα μπορούσαμε να παρέμβουμε με κάποιο "παράπονο" ;
Να πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει ακόμα για αυτό το θέμα στο en.miui.com
Μιας και αναφέρθηκε ομως, γνωρίζει κανείς από σας πως μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς στη μετάφραση;
Υπάρχει κάποιο σχετικό link για τις μεταφράσεις που μπορούμε να απευθυνθούμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση στα strings?
@Obiwan, κι εγώ κάτι τέτοιο εννοώ βασικά.Με το βλέμμα στη Marinaleda... -
Ο/H PHILIMON έγραψε:
@MIUI_ART το ξέρω ότι είναι μετάφραση από en.miui.comΘα μπορούσαμε να παρέμβουμε με κάποιο "παράπονο" ;
Μιας και αναφέρθηκε ομως, γνωρίζει κανείς από σας πως μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς στη μετάφραση;
Υπάρχει κάποιο σχετικό link για τις μεταφράσεις που μπορούμε να απευθυνθούμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση στα strings?
@Obiwan, κι εγώ κάτι τέτοιο εννοώ βασικά.
-
-
Εγινε εγγραφη και περιμενουμε εγκριση. Ευχαριστούμε για την πληροφορία!
-
-
Δε διαφωνώ να βοηθήσουμε αλλα από ελεύθερο χρόνο γιοκ... Μακάρι να είχα χρόνο να βοηθήσω.. Μία Κυριακή να βγω για καφέ με τα παιδιά εδώ Λάρισα που βγαίνουν δεν κατάφερα..
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Δε διαφωνώ να βοηθήσουμε αλλα από ελεύθερο χρόνο γιοκ... Μακάρι να είχα χρόνο να βοηθήσω.. Μία Κυριακή να βγω για καφέ με τα παιδιά εδώ Λάρισα που βγαίνουν δεν κατάφερα..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα