Καλησπέρα, εδώ μιλάμε για την 7.3.9Ο/H panossdr έγραψε:
παιδια σε mi 5 στην 7.3.2 δεν λαμβάνει άμεσα μηνύματα από Viber,telegram κτλ..Δεν υπάρχει καμία ρύθμιση για εξοικονόμηση μπαταρίας κτλ..κανεις καμια ιδέα;
[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε Kenzo μετα από το πέρασμα της 7.3.9 (της αρχικής) μου βγάζει, μετά το μπουταρισμα, το μύνημα "Δυστυχως η εφαρμογη KLO Bugreport..." . Δοκίμασα έπειτα την 7.3.9 fix και συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μυνημα μετα το μπουταρισμα. Φυσικά έχει και το πρόβλημα του wifi. Τι σημαίνει το παραπάνω μήνυμα; Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά;
-
-
@alvin1983 έχει κλείσει το arco
@dnomikos Δεν γίνεται γιατί στη δουλειά μου οδηγώ συνέχεια και σκοπό που πάω αλλού πάλι αυτοκίνητο και χειρονακτική δουλειά οπότε και πάλι δύσκολο.. και σαν news poster που είμαι λίγα κάνω λόγω χρόνου.. Δυστυχώς.. -
Ο/H manutd έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο mi4s για android 7 και δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ με τα δεδομένα ενώ έχω κανονικά δεδομένα.
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@dnomikos Δεν γίνεται γιατί στη δουλειά μου οδηγώ συνέχεια και σκοπό που πάω αλλού πάλι αυτοκίνητο και χειρονακτική δουλειά οπότε και πάλι δύσκολο.. και σαν news poster που είμαι λίγα κάνω λόγω χρόνου.. Δυστυχώς..
απάντησα σε σένα, αλλά ο σκοπός ήταν να το δουν όλοι, έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται, να ξέρει τι θα πρέπει να κάνει
Ο/H markito έγραψε:
Υπάρχει κατι νεοτερο για τους 160 χαρακτήρες στα sms?
Ο/H nnikol έγραψε:
Σε Kenzo μετα από το πέρασμα της 7.3.9 (της αρχικής) μου βγάζει, μετά το μπουταρισμα, το μύνημα "Δυστυχως η εφαρμογη KLO Bugreport..." . Δοκίμασα έπειτα την 7.3.9 fix και συνεχίζει να βγάζει το ίδιο μυνημα μετα το μπουταρισμα. Φυσικά έχει και το πρόβλημα του wifi. Τι σημαίνει το παραπάνω μήνυμα; Μήπως δεν έκανα κάτι σωστά;
-
d
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Στο δικό μου Kenzo δουλεύει το WiFi, δεν μπαίνει σε recovery από το εικονίδιο και είχε χάσει τα APN
Redmi note3 pro
Επαληθευω και εγώ τα προβλήματα στο kenzo μου με το recovery mode και τις apn ρυθμίσεις που χάθηκαν από 7.3.2 στην 7.3.9 rom
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Και πως γίνεται αυτό με το προφίλ στο ίντερνετ χειροκίνητα; δεν ξέρω αν μπορείς να μου πεις αναλυτικά;
-
Ο/H manutd έγραψε:
Και πως γίνεται αυτό με το προφίλ στο ίντερνετ χειροκίνητα; δεν ξέρω αν μπορείς να μου πεις αναλυτικά;
Μπαίνεις ρυθμίσεις/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/επιλέγεις πάροχο π.χ. cosmote/όνομα access point/σβήνεις το cosmote wireless internet και φτιάχνεις καινούργιο apn. Όνομα βάζεις Cosmote Wireless Internet και Apn βάζεις internet. Το αποθηκεύεις και είσαι ΟΚ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@dnomikos Δεν γίνεται γιατί στη δουλειά μου οδηγώ συνέχεια και σκοπό που πάω αλλού πάλι αυτοκίνητο και χειρονακτική δουλειά οπότε και πάλι δύσκολο.. και σαν news poster που είμαι λίγα κάνω λόγω χρόνου.. Δυστυχώς..
απάντησα σε σένα, αλλά ο σκοπός ήταν να το δουν όλοι, έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται, να ξέρει τι θα πρέπει να κάνει
Ο/H markito έγραψε:
Υπάρχει κατι νεοτερο για τους 160 χαρακτήρες στα sms?
Ο/H nnikol έγραψε:
-
Πάρα πολύ καλή στο Redmi 2 TD... μόνο ή μπαταρία νομίζω πως δεν πάει τόσο καλά... αλλά θα δείξει σε 1-2 μέρες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα