[XTRV-7.3.9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 14/3 13:53)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
μερα σαααααας!!!!!!
εχω μια απορια σχετικα με το screen recorder.......πως δουλευει,τι κανει,που ειναι χρησιμο ???????
εγω παντως το παταω,γραφει,μου δειχνει το εικονιδιο οπως το screenshot αλλα μετα που παει ??? δεν αποθηκευεται καπου και το εχω ψαξει παντου.......καποιος ωρε παιδες που το εχει δουλεψει ????
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
μερα σαααααας!!!!!!
εχω μια απορια σχετικα με το screen recorder.......πως δουλευει,τι κανει,που ειναι χρησιμο ???????
εγω παντως το παταω,γραφει,μου δειχνει το εικονιδιο οπως το screenshot αλλα μετα που παει ??? δεν αποθηκευεται καπου και το εχω ψαξει παντου.......καποιος ωρε παιδες που το εχει δουλεψει ????
Σε kenzo με την ΠΡΩΤΗ έκδωσει της ρομ η μπαταρία είναι καλύτερη από την 7,3,2....
Edit... το Viber δεν μου έχει εμφανίσει τέτοιο εικονίδιο....«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν... -
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Κατέβασα για note 4 κ είδα στην εγκατάσταση ότι έβγαλε κάτι failed...άνοιξε μετά κ είδα ότι δεν έχει το SuperSU,το apk της κοινότητας κ γενικά σαν να λείπουν πράγματα..
-
ναι επίσημη stable..,ξεκλειδωσα κανονικά, πέρασα twrp κ φλασαρα.
-
Ο/H George 21 έγραψε:
ναι επίσημη stable..,ξεκλειδωσα κανονικά, πέρασα twrp κ φλασαρα.
Θα μπεις TWRP, θα κάνεις format data -> Reboot recovery. Μετά wipe data -> reboot recovery. Μετά wipe cache, dalvik cache, data και μετά θα ξαναφλασάρεις την 7.3.9. Θα έχεις και εφαρμογές και supersu και τα πάντα όλα. Διαφορετικά αυτό το πρόβλημα θα το ξαναέχεις.
*Bandit σκέφτεται σοβαρά να φτιάξει υπογραφή με Format Data πανό* -
ειχα κάνει τα τρία wipe κ μετά φλασαρα.κανω οπως ειπες τωρα κ επανερχομαι
-
-
-
αχ αυτό το καταραμένο format data τι είχαμε πάθει ένα βράδυ χεχε.παντος η αλήθεια είναι νομίζω δεν αναφέρεται σε κανέναν οδηγό για format data, γιατί θυμάμαι όταν ήταν να πάρω το redmi note 4x καθόμουν και διάβαζα περί οδηγούς ξεκλείδωμα τις και τα συναφή δεν πήρε το μάτι μου κάτι τέτοιο.
Μία παράκληση προς τους mod δεν βάζετε κάπου εκεί στους οδηγούς και τις εντολές μέσω υπολογιστή για fastboot για το twpr να υπάρχει κάπου καρφιτσωμενο.
Εγώ είχα διαβάσει τους οδηγούς αλλά.δεν θυμόμουν τις εντολές μέσω υπολογιστή για το twpr,α και στα download να μπεί έχει βγάλει ο banditgr ένα πολύ ωραίο exe έτοιμο για fastboot για twpr και γενικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα