Δες κι εδώ (xiaomi-miui.gr/community/index…πλήκτρα-Back-και-Recents/) τι ενέργειες έκανα πριν πάω σε διαδικασίες για αλλαγή rom..
Προβλημα με κουμπια αριστερα δεξια του κεντρικου HOME [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
εμενα το προβλημα ειναι απενεργοποιηται εντελως το αριστερο και μπαινει με διπλο κλικ πανω στο δεξι (back) και παραλληλα οπου και να μπω με καθε back με βγαζει στην εκκαθαριση μνημης. Το κανεις αραια και επανερχεται μονο του. Με την πρωτη ευκαιρια θα ασχοληθω με το θεμα πιο δυνατα
-
Προχώρα δυνατά καί Ελληνικά!! Μπορεί να έχει προβλήματα η Ελλάδα αλλά η Ελληνική Ρομ ΔΕΝ έχειΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Για το Redmi Pro όπως και για όλα τα κινητά που προορίζονται μόνο για την αγορά της Κίνας και ως εκ τούτου δεν έχουν Global Rom, η Ελληνική Rom είναι μονόδρομος! Ακολούθησε με προσοχή και διαδοχικά τους οδηγούς και τις διαδικασίες που σου παρέθεσε ο Ανέστης @NasDriver, και όπου κολλήσεις στείλε εδώ να σε βοηθήσουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια παω στο en.miui.com/unlock/ να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα και αφου βαζω τα στοιχεια μου να μπω βλεπω αυτη τη σελιδα χωρις να μπορω να κανω τπτ...Μια βοηθεια παρακαλω.
-
Κάνε εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Browser και προσπάθησε ξανά.
-
το εκανα 3 φορες. το δοκιμασα και με 3 διαφορετικους Browsers και απο κινητο μεσω 3g. το ιδιο προβλημα μολις βαζω τα στοιχεια μου.
-
Κάνε ένα google translate να δεις τι λέει το μήνυμα. Μήπως βάζεις username που δεν το δέχεται;
-
Το ανοιξα μεσω λινκ απο google και ολα οκ. Εκανα την αιτηση και περιμενω λεει μεχρι 10 μερες να το δεχτουν για να συνεχισω. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μολις με δεχτουν θα συνεχισω την διαδικασια. Ελπιζω μεσα στη βδομαδα που εχω και αδεια!
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Ελπιζω μεσα στη βδομαδα που εχω και αδεια!
-
Και καλά 10 ημέρες.........έτσι τα λένε.
-
Μου ηρθε ενα μνμ που λεει ''you've been granted the permission to unlock your device.''
Να υποθεσω ακομη δεν εχω παρει αδεια για unlock γιατι στο προγραμμα μου λεει δεν εχω ακομη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0