@mathematica Θα πρέπει να κάνεις flash μια fastboot rom εγώ αυτό σου προτείνω για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου και να το ξεχάσεις xiaomi-miui.gr/community/index…E%BF-Mi-Flash-SnapDragon/
Πρόβλημα με δίκτυο Cosmote
-
-
ενσωματωμένου ;
-
@derveni Χρήστο έχει κλειδωμένο bootloader. Αν είναι να φλασάρει fastboot rom θα πρέπει να μπει σε EDL. Εδώ ο οδηγός ---> Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)
@mathematica Αφού κατεβάσεις τη ρομ που σου είπα πριν, την περνάς στην εσωτερική μνήμη του κινητού και μετά πηγαίνεις διαδοχικά Tools ---> Αναβάθμιση---> Τρεις τελίτσες επάνω δεξιά ---> Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης ---> Επιλέγεις τη ρομ και ακολουθείς τις οδηγίες. -
Στα εργαλεία δεν υπάρχει αναβάθμιση
-
Καλημέρα @mathematica
Υπάρχει ένα εικονίδιο με ένα βελάκι προς τα επάνω. Ενδέχεται στο κινητό σου να μην λέγεται έτσι.
Εναλλακτικά Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Έλεγχος για ενημερώσεις κάτω στη μέση. -
Τα κατάφερα και πέρασα την προηγούμενη rom αλλά το πρόβλημα παραμένει.Ειμαι απογοητευμένος γιατί εγώ έπεισα την κόρη μου γι'αυτό το κινητό και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.Παντως αναγνωρίζει τα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@mathematica καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Αφού το πρόβλημα δεν διορθώθηκε ούτε έτσι, δεν μένει παρά να φλασάρεις μια Οfficial Fastboot Rom μέσω αυτού του οδηγού ---> Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land).
Κόιτα και το link της υπογραφής μου για σωστή εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης (drivers). -
Καλημέρα,
@mathematica Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το RedMi 3s. Το πρόβλημα περιγράφεται σε αυτό το thread Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος καθώς και εδώ Redmi 3s signal problem always at 2G (with good 3g/4g) - Page130 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
Δοκίμασα δίαφορα πράγματα με πλήρη αποτυχία. Στην περίπτωση μου το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν ο ΟΤΕ γύρισε την SIM από συμβαόλαιο σε Κοσμοκάρτα.
Έχω δοκιμάσει τα ακόλουθα:
1. να κάνω flash μόνο το MODEM όπως [εδώ](Best way to Fix No Network Issue on Redmi 3/3S/3X | Xiaomi Advices)
2. χρησιμοποιώντας το Network Signal Guru (needs root), να κάνω force το τηλέφωνο να μην συνδέεται στις LTE μπάντες, καθώς να μην συνδέεται και στην WCDMA/900. (Σύμφωνα με αυτό frequencycheck.com/carriers/cosmote-greece o OTE χρησιμοποιεί την 2100)
Σε κάθε περίπτωση το τηλέφωνο παίζει για λίγο και μετά δεν παίζει το τηλεφωνο.
Μια λύση που γράφουν διάφοροι ότι παίζει είναι να το κάνεις force να συνδέεται πάντα σε 2G, αυτό δείχνει να παίζει, δεν το έχω τεστάρει εκτενώς.
Περιμένω την 8.2 την οποία θα την φλασάρω με το MiFlash από EDL να δω μήπως διορθώσει την κατάσταση.
Όλες τις δοκιμές τις έχω κάνει με την 8.1.1 Global Stable. -
-
δυστυχώς η κόρη μου δεν μου το δίνει γιατι το θέλει μαζί της .Θα τεστάρω κάποια πράγματα το βράδυ.
Αν το τηλέφωνο δεν έχει προβλημα με vodafone ή WIND πείτε μου να το ξέρω γιατί έτσι κι αλλιώς κάρτες πληρώνω δεν έχω συμβόλαιο.
Αν λειτουργεί με 2G παλι δεν έχουμε πρόβλημα γιατί δεν χρησιμοποιεί δεδομένα -
Λοιπόν αν βάλω 2G χειροκίνητα εξακολουθεί και γράφει 4G επάνω.Γενικα δεν είδα καμία βελτίωση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα