Καλή επιτυχία σε όλου !!!!
[Giveaway] Κερδίστε ένα RedMi Note 4X από το GearBest
- Ολοκληρώθηκε
-
-
καλη επιτυχία σε όλους
-
Παιδιά εγώ έχω άσχημη εμπειρία απο το gearbest.Πριν καιρο παραγγηλα κατι αξεσουαρ κινητων αξιας 80 ευρω και μου εστειλαν ενα πακετο με κατι playmobil αξιας 10 ευρω.Τους εστειλα 4 μυνηματα αναλυτικα με φωτο το λαθος που εκαναν,περιμενα 2 εβδομαδες αλλα δεν πηρα καμια απαντηση .Eτσi στραφηκα στο paypal.Μεσολαβησε το paypal κ μου ζητησε πολλες λεπτομεριες και μετα απο μυνηματα και αποδεικτικα που εστελνα διαμεσου paypal το gearbest συμφωνησε να μου δωσει τα μισα περιπου τα λεφτα πισω, γελοίο.(Περασαν αλλες 2-3 εβδομαδες).Εγω δεν δεχτηκα και ειπα στο paypal θελω ολα τα λεφτα πισω γιατι ηταν δικο τους λαθος .Τοτε ανελαβε το paypal να λυσει το προβλημα.Αιντε και ξανα παλυ διαπραγματευσεις γινοταν κατι σαν δικαστηριο .Τελικα μετα απο περιπου 2 μηνες το paypal δικαιωσε εμενα και θα μου εστελνε τα λεφτα πισω με την προυποθεση οτι θα εστελνα πισω τα playmobil με δικα μου εξοδα και οταν το gearbest θα παραλαμβανε το πακετο το paypal θα μου εστελνε τα λεφτα.Ετσι κι εγινε .Μετα απο περιπου 3 μηνες συνολικα πηρα τα λεφτα γυρω στα 70 ευρω ,εχασα 10 ευρω λογω του συναλαγματος και το κοστος να στειλω το πακετο.(τα λεφτα τα εστειλε το paypal οχι το gearbest) Βγαλτε τα συμπερασματα σας,.Εαν παραγγηλετε κατι απο το gearbest να παρακαλατε μην σας στειλουν λαθος παραγγελια....
-
Εκπληκτικο δωρο, σας ευχαριστουμε πολυ.
-
καλή τύχη σε όλους αλλά καλύτερη σε εμένα ....
-
Καλη επιτυχία σε όλα τα μέληΗλίας
-
Καλή επιτυχία!
-
Καλη τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
-
Καλή επιτυχία!
-
super cool δωράκι...!!!!!!
-
I want to win!
-
Good luck to all, nice contest
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0