Redmi note 4 τι έκδοση έχω;
-
-
Καλησπέρα. Έχεις unofficial Κινέζο μαϊμού ρομ. Θα πρέπει αρχικά να κάνεις τον εξής έλεγχο.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραία. Σε ευχαριστώ. Είμαι καινούριος κι εγώ καθοδήγησεμε για το τι βήματα να κανω
-
Πάμε σιγά σιγά ένα ένα τα βήματα. Ακολούθησε το λινκ που σου έστειλα προηγουμένως και μετά θα πάμε στο επόμενο βήμα. Χαλαρά και μην αγχώνεσαι.
Α... Βάλε και τους drivers από το πρώτο Link της υπογραφής μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κλειδωμένο ειναι
-
@Dimitris Pantelis έχεις δυο επιλογές.
1. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (3η περίπτωση Κινεζικό Mi PC Suite) ώστε να περάσεις στο κινητό σου μια επίσημη ROM
ή
2. α) Κάνεις αρχικά αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό ---> Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
β) Περνάς όσο περιμένεις να πάρεις έγκριση μια China Developer Rom σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ώστε να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις (με developer rom ξεκλειδώνεις σίγουρα).
γ) Όταν πάρεις την έγκριση ακολουθείς αυτόν τον οδηγό για να ξεκλειδώσεις τον bootloader ---> Ξεκλείδωμα του Bootloader.
δ) Περνάς την Ελληνική ROM σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό ---> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
Η απόφαση είναι δική σου! -
Πολύ μπέρδεμα έχει. Και από ότι διαβάζω από άλλους χρήστες προβληματιστηκα. Η πρώτη περίπτωση είναι πιο εύκολη;
-
Θεωρητικά ναι πιο εύκολη αλλά συνήθως (όχι πάντα) το Κινεζικό Mi PC Suite περνάει Αγγλοκινεζική ROM που δεν έχει ελληνικά και Google Play. Ενδέχεται όμως να είσαι τυχερός και να σου περάσει Global. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν δοκιμάσεις. Σίγουρα θα κερδίσεις αφ' ενός εμπειρία και αφ' εταίρου θα απαλλαγείς από την προβληματική ROM που ήδη έχεις.
Ξεκίνα με όποιο από τα δυο βήματα θες και δεν θα είσαι μόνος! Το forum σε παρακολουθεί! -
Έγινε σευχαριστώ πολύ Γιώργο, αύριο θα προσπαθήσω να ασχοληθώ. Καλό βράδυ
-
-
-
@mAthosalas Official China Developer Rom για να ξεκλειδώσεις τον Bootloader εύκολα!
=============== Μαρ 16th 2017, 11:12am ===============
@Dimitris Pantelis έχουμε κάποια εξέλιξη;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα