13 Μαρ 16th 2017, 3:34pm Τα προγράμματα οδήγησης πως τα εγκατέστησες; Έχεις κάνει Απενεργοποίηση Ψηφιακής Υπογραφής; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
14 Μαρ 16th 2017, 4:20pm ειχα κανει Απενεργοποίηση Ψηφιακής Υπογραφής .Οδηγοςπερασα απο τι σε σελιδα που μου που λεει αυτο μαυτοματη εγκατασταση
15 Μαρ 16th 2017, 4:42pm Ωραία. Όλα τα προαπαιτουμενα φαίνεται να έχουν γίνει σωστά. Ακολούθησε τον οδηγό πάλι μπας και παρελειψες κάποιο βήμα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
17 Μαρ 16th 2017, 6:16pm @panos kordatzakis Έχεις TeamViewer να μπω να δω μήπως εντοπίσω το λάθος ? πολύ παράξενο μου φαίνεται, αν έχεις στείλε τους κωδικούς σε pm ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ xiaomi & MIUI Θεσσαλίας Ξεκλειδώστε με VPN και εγκατάσταση Google Installer