Καλησπέρα!!!Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια! Αγόρασα ένα redmi note 3 pro 650 SD από κίνα (καλό site) με global rom επάνω. Ζήτησα και μου ξεκλείδωσε η xiaomi το bootloader με την διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά στα post.Με το mi unlock ολα οκ...ξεκλείδωσε...Ακολουθώ τον κάτωθι αναλυτικό οδηγό (Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)...χωρίς όμως να περάσω την developer την κινέζικη...με την stable που είχε επάνω..Φτάνω στο σημείο που εγκαθιστώ τηνTWRP Recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img και εκκινώ κανονικά στο TWRP και εκει αρχίζουν τα δύσκολα...ζητάει password...και δεν με αφήνει να κάνω flash την Ελληνική rom..Δεν μου είχε ξανατύχει και ψάχνω forum και google για λύση και εκεί μάλλον την πάτησα..αφού δεν μπόρεσα να παρακάμψω το password πάτησα delete all data και έκανα επανεκκίνηση...αφού σβήστηκε η rom από το storage την έβαλα σε μια sd καρτούλα...Ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το φλασάρισμα με την Ελληνική rom αλλά.....δεν κάνει επανεκκίνηση...κολλάει στο logo για λίγο και μετά μαυρη οθόνη με το φωτάκι να αναβοσβήνει κοκκινο ...brickαρισε...Ακολουθώ την διαδικασία για unbrick και κατεβάζω το καινούργιο mi unlock που υποστηρίζει και 32bit αν και έχω 64bit win 7...περνάω σε edl mode γιατι κλείδωσε ο bootloader...κάνω φλασάρισμα με fastboot rom developer chin και...γράφει επιτυχής...κάνει επανεκκίνηση αλλά κολλημένο 1 ώρα στο logo...Δεν ανοίγει...Πέρασα και stable fastboot rom..τα ίδια Συγχωρέστε με για τα πολλά αλλά συγχύστηκα πολύ μου ήρθε να το πετάξω...Καλά λένε η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.. Τώρα τι κάνουμε ??? Υπάρχει λύση η πάει ???