Καλημέρα σας,
Πριν ένα μήνα παρέλαβα το redmi 4 pro, ικανοποιημένος μέχρι τώρα, μετά την τελευταία αναβάθμιση είχαν κολλήσει τα δεδομένα τα οποία διορθώθηκαν περνώντας το APN ξανά. Ωστόσο αυτό που έχω πάθει από εχθές με έχει παλαβώσει, όλα ξεκίνησαν όταν ψάχνοντας το μενού μπήκα στην λειτουργία παιδιού, μετά μου ζήτησε να διαλέξω τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιεί και καθώς πατούσα οκ για να διαλέξω με πήγαινε σε ένα μοτίβο και μου ζητούσε ένα "κωδικό προστασίας προσωπικών δεδομένων" των οποίο δεν θυμάμαι να έχω βάλει στο τηλέφωνο
.. Τι επανεκκινήσεις έκανα, τι shut down, τίποτα...Μόλις ανοίγει το τηλέφωνο με επαναφέρει σε αυτό το μοτίβο και μου ζητάει κωδικό και δεν έχω πρόσβαση πουθενά αλλού μενού,ρυθμίσεις.. Στην συνέχεια πάτησα vol+ + power button και μου έβγαλε ένα πίνακα με κινέζικα, εκεί πάτησα το κουμπί που έγραφε recovery και μετά το μπλε κουμπί το οποίο έγραφε μόνο κινέζικα επάνω. Πλέον το τηλέφωνο είναι στην εξής κατάσταση : Ένα ολόγραμμα του τηλεφώνου μου ζητάει να το συνδέσω με το καλώδιο και δεν κάνει τίποτα άλλο,ούτε επανεκκίνηση ούτε τίποτα, σας παρακαλώ βοηθήστε όπως μπορείτε...
Update : Τελικά έκανε reboot και με έχει επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση με το μοτίβο..
ROM : 8.2.1.0 stable
Πριν ένα μήνα παρέλαβα το redmi 4 pro, ικανοποιημένος μέχρι τώρα, μετά την τελευταία αναβάθμιση είχαν κολλήσει τα δεδομένα τα οποία διορθώθηκαν περνώντας το APN ξανά. Ωστόσο αυτό που έχω πάθει από εχθές με έχει παλαβώσει, όλα ξεκίνησαν όταν ψάχνοντας το μενού μπήκα στην λειτουργία παιδιού, μετά μου ζήτησε να διαλέξω τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιεί και καθώς πατούσα οκ για να διαλέξω με πήγαινε σε ένα μοτίβο και μου ζητούσε ένα "κωδικό προστασίας προσωπικών δεδομένων" των οποίο δεν θυμάμαι να έχω βάλει στο τηλέφωνο

Update : Τελικά έκανε reboot και με έχει επαναφέρει στην προηγούμενη κατάσταση με το μοτίβο..
ROM : 8.2.1.0 stable