Καλησπερα Γιωργο, εκανα την αιτηση οπως δειχνει στο λινκ που μου εστειλες. Μου απαντησαν το εξης: ''
Please login on en.miui.com/unlock/ to apply. We allocate maximum of 10 days for system to check and approve the application. If the download webpage is shown instead of rejected message means you’ve been approved. Do check out the application status here from time to time''
Το προβλημα ειναι ομως πως οταν παω να το κανω με το τροπο που μου λενε αυτοι (ο οποιος και ειναι ο κανονικος τροπος με τον οποιο ειχα κανει αιτηση τη πρωτη φορα). δε μου βγαζει την φορμα της αιτησης για να συμπληρωσω τα στοιχεια μου αλλα παει στο επομενο σταδιο για να κανει το ξεκλειδωμα(οπου και κολαει στο 50%)...
Άρα σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις την εφαρμογή Mi Unlock, την κατεβάζεις και την τρέχεις σε fastboot και κολλάει στο 50%;
Θα έλεγα να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση μια china developerrom με miflash tool με τον οδηγό που σου είχα στείλει πριν για να έχεις ένα καθαρό κινητό και να ξεκινήσεις τις διαδικασίες σε άλλη βάση.
Θα ηθελα να ευχαριστησω και δημοσια μεσω του φορουμ το Γιωργο Καγγελαρη για τη πολυτιμη βοηθεια του προσπαθωντας μεσω Teamviewer να με βοηθησει να ξεμπλοκαρω το κινητο μου(μιας και ειμαι ασχετος με αυτα).Ευχαριστω πολυ και ελπιζω συντομα οσοι αλλοι αντιμετωπιζουν προβλημα να βρουν γρηγορα λυση!