Ας ρίξει μία ματιά εδώ που δείχνει την εφαρμογή και τα μενού. => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)
Mioui forum 7.3.16
-
-
Ο/H John Athinaios έγραψε:
ευχαριστω πολυ
=============== Μαρ 18th 2017, 12:27am ===============
μπαινω εκεί που λες εφαρμογές συστήματος αλλά δεν βλέπω τρεις τελείες μόνο τις εφαρμογές μου βγάζει note 4
απο εδω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ευχαριστω τώρα πιο πολυ
-
Ο/H John Athinaios έγραψε:
ευχαριστω τώρα πιο πολυ
Ευχαρίστηση μου
@AsteriosRemvos περιμενα να κάνει 7.3.16 και η miou exei auto. Και δεν έχει άλλες ενημερώσεις έκανε και κρυπτογράφηση στην ολοκλήρωση του updates με πήγε πίσω ή αναβάθμιση αυτή είναι μεγαλύτερη από αυτή που περιμενα
-
Η 7.3.16 ειναι dev ,... Εσυ εχεις stable .. Οπότε είναι λογικο να εχεις διαφορετικα updates
ναι αλλά πριν δύο μέρες ήταν να το κάνει αυτή. Απενεργοποιησα την αυτοματη.... Και αφού μου έκανε update πατάω μετά από περιέργεια στστη λήψη και μου κάνει και αλλη
-
-
Επειδη εχεις την εφαρμογη xiaomi forum απλα σου εβγαλε ειδοποιηση οτι υπαρχει και αυτη η αναβαθμιση
Έβαλα τη συγκεκριμένη ROM στο Redmi Note 3 και όλα καλά κανένα πρόβλημα! Το μόνο που δεν μπορώ να βρω είναι πως θα βάλω να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί το ψάχνω από χθες και δεν βρίσκω πως θα γίνει.
Thanks
=============== Μαρ 22nd 2017, 3:17pm ===============
Τελικά το βρήκα!!!
Ρυθμίσεις --> Μπαταρία --> Ρυθμίσεις μπαταρίας (πάνω δεξιά στην οθόνη) --> Ένδειξη μπαταρίας --> Ποσοστό -
Μπράβο σου ...
-
το τηλέφωνο μου δείχνει αυτό. Μην γελάσετε λοιπόν μερικές μέρες πριν έλεγα ότι όλο updates και τι θα γίνει μπλα μπλα μπλα...... Απενεργοποιησα να μην μου κάνει αυτόματα αναβάθμιση , μηνύματα από φορουμ δέχομαι κανονικά (ότι βγήκε αυτή η αναβάθμιση κτλπ κτλπ....)
Αναβαθμίσεις δεν μου ερχονται να κάνω εδώ και 5 μέρες, τις ενεργοποιω πάλι ( πάνω δεξιά που έχει τρεις τελιτσες) ( να με ενηρωνουν ρε παιδί μου και ας τις κάνω εγώ ) την 7.3.16 δεν την έκανα ποτέ γιατί δεν μου εμφανίστηκε ξανά να κάνω αναβαθμιση.λεει το φόρουμ ότι έχει βγει η 7.3.23 δεν μου ήρθε ειδοποίηση να κάνω update . Μπορώ να το κατεβάσω από το φόρουμ? Αν δεν μου έρχεται κανονικά? Ή να περιμένω να μου έρθει? Και κάτι τελευταίο μέσα από το εικονίδιο το φόρουμ που ανέβασα πάνω δεξιά έχει 3 τελιτσες αν πατήσω και μετά πάω λήψη ενημερώσεων ( το πρώτο ,δεν θυμάμαι τι ακριβώς λέει τώρα) και πατήσω επάνω θα μου κάνει λήψη ,σε αυτήν την περίπτωση το κάνουμε αυτό?Διότι η εικόνα που εστηλα ,έκανα τη λήψη από κει που εξηγώ και είμαι σε σκεψεις. Προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα και θέλω να μαθαίνω περί τίνος προκειται. Τις άγνωστες συσκευές τις έχω απενεργοποιημένες. Μήπως λέω να μου δείξει κάποιος με φωτό πως πρέπει να είναι μέσα στο φόρουμ οι ειδοποιήσεις τσεκαρεις ( μπλε ή όχι)[
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0