Στην 7.3.9 βρήκα κάποιες αγγλικές φράσεις και λέξεις που πρέπει να μεταφραστούν στα ελληνικά. Είδα ότι βάλατε μήνυμα κάτω από κάθε ROM, να χρησιμοποιούμε τον Bugtrucker για αυτόν τον λόγο.
Ανέβασα 4 άρθρα εκεί και τα ανεβάζω και εδώ σε περίπτωση που δεν τα έχετε δει.
τα score στο antutu ανεβηκαν σε Nikel....
απο 89324 σε 89907.. το μονο μειον... οτι εχει... καποια ελααααααχιστη χειροτερη διαχειριση μνημης...
απο εκει κ περα ολα κομπλε !!!
Επειδη είμαι νέος στο φόρουμ να ρωτησω κάτι ίσως κ άσχετο, διαβάζοντας τις πληροφορίες παραπάνω στη μέση έχει μία επεξήγηση για τις xrtv rom. Πηγαίνοντας στην αντίστοιχη συζήτηση τις ξεχωρίζει σε xtrvbeta 1 & 2 και αν εγώ καταλαβαίνω καλά από την xtrvbeta1 πας σε 2 κ τελικά σε xtrv. Όταν πιο κάτω δίνει πληροφορίες για την 7.3.16 ανά συσκευή στην δική μου RDN4 την έχει ως xtrvbeta1. Αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές πριν γίνει xtrv.Ευχαριστω πολυ
Καλησπερα.Μολις περασα την νεα 7.3.16 σε Mi 4C και εχω παθει πλακα.Εχασε τον κωδικο που ειχα για να ανοιγει το τηλεφωνο.Δεν ανοιγει.ενω τον κωδικο για την sim ton phre kanonika gia to τηλεφωνο τιποτα.Τικανω τωρα?με εχει μπλοκαρει για 4 λεπτα μετα για μιση ωρα και φανταζομαι οταν μ αφησεινα ξαναβαλω κωδικο θα με μπλοκαρει για ωρες!μηπως υπαρχει καποιος κωδικος για να ανοιξει>/?
@dimas1 Εδώ είσαι αν έχεις περαμένο gmail μέσα
google.com/android/devicemanager
Ή αν έχεις mi account Μπορείς να μπεις στο i.mi.com /find device κ να κάνεις επαναφορά.