Πολύ χρήσιμη πληροφορία για όσους προσπαθούμε να γίνουμε γνώστες των κινητών. Εγώ απλά προσπαθώ να συλλέξω πληροφορίες ποια μέθοδος είναι προτιμότερη να πας από την προηγούμενη στην τελευταία έκδοση της xtrv. Και αυτό γιατί στο νήμα δίνει και τις δύο επιλογές, απλά στο τρόπο με το TWRP θέλει backup και φυσικά να είσαι root που εγώ δεν είμαι. Επίσης δεν θέλω να χάσω την ''πρόοδο'' παιχνιδιών γιατί 1 μήνα που έχω το τηλέφωνο του έχω αλλάξει 3-4 rom και ο πιτσιρικάς μου με κυνηγάει που ξεκινάει τα παιχνίδια από την αρχή κάθε φορά που την αλλάζωΟ/H BanditGR έγραψε:
Για να ξεδιαλύνουμε/αποκωδικοποιήσουμε λίγο τα πράγματα με τον updater, o updater της Xiaomi δεν φλασάρει ROMs, δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε όσο βρίσκεσαι μέσα στο λειτουργικό. Για το φλασάρισμα ROM απαιτείται ένα recovery image ή ένα fastboot image και φυσικά ένα recovery (stock ή custom) ή ένα εργαλείο φλασαρίσματος του τύπου Mi Flash/Sp flash για την περίπτωση fastboot. O updater απλά κατεβάζει μια recovery έκδοση (αν έχεις OTA, δηλαδή είσαι σε επίσημη, unrooted ROM) ή χρησιμοποιεί μια έτοιμη που θα του δώσεις, την κάνει validate και προετοιμάζει το λειτουργικό ώστε να κάνει reboot σε recovery και το recovery (είτε stock, είτε custom ανάλογα τη ROM) είναι αυτό που φλασάρει τη ROM και κάνει reboot.Ο/H tzemam έγραψε:
Το έκανες από τις τρεις τελίτσες ή με TWRP;
[XTRV-7.3.16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 17/3 21:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα