Διαφήμιση

[XTRV-7.3.16] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 17/3 21:48)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H tzemam έγραψε:

Το έκανες από τις τρεις τελίτσες ή με TWRP;
      Για να ξεδιαλύνουμε/αποκωδικοποιήσουμε λίγο τα πράγματα με τον updater, o updater της Xiaomi δεν φλασάρει ROMs, δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο άλλωστε όσο βρίσκεσαι μέσα στο λειτουργικό. Για το φλασάρισμα ROM απαιτείται ένα recovery image ή ένα fastboot image και φυσικά ένα recovery (stock ή custom) ή ένα εργαλείο φλασαρίσματος του τύπου Mi Flash/Sp flash για την περίπτωση fastboot. O updater απλά κατεβάζει μια recovery έκδοση (αν έχεις OTA, δηλαδή είσαι σε επίσημη, unrooted ROM) ή χρησιμοποιεί μια έτοιμη που θα του δώσεις, την κάνει validate και προετοιμάζει το λειτουργικό ώστε να κάνει reboot σε recovery και το recovery (είτε stock, είτε custom ανάλογα τη ROM) είναι αυτό που φλασάρει τη ROM και κάνει reboot.
      Πολύ χρήσιμη πληροφορία για όσους προσπαθούμε να γίνουμε γνώστες των κινητών. Εγώ απλά προσπαθώ να συλλέξω πληροφορίες ποια μέθοδος είναι προτιμότερη να πας από την προηγούμενη στην τελευταία έκδοση της xtrv. Και αυτό γιατί στο νήμα δίνει και τις δύο επιλογές, απλά στο τρόπο με το TWRP θέλει backup και φυσικά να είσαι root που εγώ δεν είμαι. Επίσης δεν θέλω να χάσω την ''πρόοδο'' παιχνιδιών γιατί 1 μήνα που έχω το τηλέφωνο του έχω αλλάξει 3-4 rom και ο πιτσιρικάς μου με κυνηγάει που ξεκινάει τα παιχνίδια από την αρχή κάθε φορά που την αλλάζω
    • Ο/H tzemam έγραψε:

Πολύ χρήσιμη πληροφορία για όσους προσπαθούμε να γίνουμε γνώστες των κινητών. Εγώ απλά προσπαθώ να συλλέξω πληροφορίες ποια μέθοδος είναι προτιμότερη να πας από την προηγούμενη στην τελευταία έκδοση της xtrv. Και αυτό γιατί στο νήμα δίνει και τις δύο επιλογές, απλά στο τρόπο με το TWRP θέλει backup και φυσικά να είσαι root που εγώ δεν είμαι. Επίσης δεν θέλω να χάσω την ''πρόοδο'' παιχνιδιών γιατί 1 μήνα που έχω το τηλέφωνο του έχω αλλάξει 3-4 rom και ο πιτσιρικάς μου με κυνηγάει που ξεκινάει τα παιχνίδια από την αρχή κάθε φορά που την αλλάζω
      Δεν θέλει απαραίτητα backup στο TWRP. Επιλογή σου είναι να το κάνεις ή όχι, αν αναφέρεσαι σε nandroid backup. Το root επίσης δεν έχει καμία σχέση με το TWRP, ούτε είναι προαπαιτούμενο για να εγκατασταθεί ή να χρησιμοποιηθεί TWRP, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Η απόκτηση root access γίνεται συνήθως φλασάροντας ένα zip πακέτο μετά την εγκατάσταση της ROM. Το φλασάρισμα αυτό τρέχει κάποια scripts τα οποία πατσάρουν κάποια αρχεία (δεν έχει σημασία να αναφέρουμε ποια και που) και εκμεταλλεύονται συνήθως κάποιες ευπάθειες του λειτουργικού, προκειμένου να αποδώσουν δικαιώματα διαχείρησης (superuser) στον χρήστη. Κάποιες ROM (όπως η XTRV dev) το κάνουν αυτό αυτόματα (το φλασάρισμα για rooting), ως κομμάτι της εγκατάστασής τους.

Σε ότι αφορά την "πρόοδο" παιχνιδιών, αυτή συνήθως (αλλά όχι πάντα) αποθηκεύεται στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ως κομμάτι των δεδομένων χρήστη της εφαρμογής αυτής. Υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να πάρουν backup ένα άλλο app, μαζί με τα δεδομένα του χρήστη (πχ Titanium backup). Επίσης και το τοπικό backup (ή και το cloud backup νομίζω) του MIUI έχει αυτή τη δυνατότητα.
    • Διαφήμιση
    • Τη πέρασα κι εγώ στο helium μου και προς το παρόν όλα καλά!!!

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αυτό με το να μην μπορούμε να μπούμε σε recovery στο Kate έτσι θα μείνει; Είναι σφάλμα της ROM ή έγινε επίτηδες από την xiaomi;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όλους Εγώ ένα θέμα με το κενζο προσπαθώ να μπω σε recovery από μενού η από εφαρμογές αλλά μου κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση δεν μπαίνει ούτε σε recovery ούτε σε fastboot τη μπορω να κανω??

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σε mi4c περαστηκε χτες βράδυ. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτινα συμβαίνει. Θέλω όμως να πω και γω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για την απίθανη δουλειά και την υποστήριξη που μας προσφέρει τόσο καιρό και η τρανταχτη απόδειξη για τη δουλειά που κάνουν είναι οι παρακάτω φώτο. Η πρώτη είναι του Αυγούστου όταν και πήρα το τηλ με custom rom και η δεύτερη είναι σημερινή όπου και έσπασε τα κοντέρ! Μέχρι την επόμενη. Ευχαριστώ πολύ όλους σας ή πρώτη 45084 AnTuTu η δεύτερη 74992. Δεν ανεβάζει τη φώτο στα συνημμένα.
    • Παιδια σε mi4i κοιταξτε την βγαζει σε καθε εφαρμογη
      Images
      • Screenshot_2017-03-18-19-23-14-856_com.android.settings.png

174 kB, 1.080×1.920, viewed 106 times
      • Screenshot_2017-03-18-19-22-44-501_com.miui.home.png

831,08 kB, 1.080×1.920, viewed 91 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vasiliki_g2425 έγραψε:

Παιδια σε mi4i κοιταξτε την βγαζει σε καθε εφαρμογη
      Ποια ROM είχες πριν ?
      Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να κάνεις ένα Factory Reset και ξανά Flash την ROM.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)