σε kenzo, περα απο το γνωστο reboot οταν πας να μπεις στο recovery απο το power menu, δεν βλεπω καποιο αλλο θεμα! Αψογη δουλεια παιδια, ευχαριστουμε παρα πολυ
@gkalen@MIUI_ART ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΡΟΜ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΤΟ UPDATE.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣΤΑΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?
@mitangelo
Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου , σας εξήγησα ήδη που είναι το πρόβλημα και ποιες συσκευές το έχουν .
Το αν σου έτυχε εσένα κάποια δυσλειτουργία , θα ήταν απλώς τυχαίο γεγονός και τιποτ'αλλο.
@kostsokale
Στις beta1 η μετάφραση υποστηρίζεται από το miui gr .
Στις beta2 δεν υποστηριζουμε τη μετάφραση .
Στις beta1 δεν είναι μεταφρασμένο το screen recorder , αλλά θα μεταφραστεί .
@gkalen και @MIUI_ART μπράβο παιδιά για την μετάφραση στο recorder. Αν μπορειτε μεταφραστε και τα άλλα που ανέβασα..Είναι μικρές εκφράσεις που πιστεύω δεν είναι δύσκολο να μεταφραστούν, ώστε στην επόμενη τον να είναι πλήρως μεταφρασμένα όλα. Δεν έχω βρει κάτι άλλο αμετάφραστο. Ευχαριστώ πάντως για όλη την προσπάθειά σας. 1
[/fn]
Eρωτηση : επανέφερα backup της 7.3.16 στη συσκευή μου (Mi Max) και δεν αναγνωρίζει το pattern του ξεκλειδώματος της οθόνης την 1η φορα. Θέλω να μπω στις ρυθμίσεις, αλλα δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τη συσκευη. Καμια ιδέα κανεις ?
Κώστας Xiaomi Redmi Note 7(11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3(11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max256GB
Think different, think macuse.net
Eρωτηση : επανέφερα backup της 7.3.16 στη συσκευή μου (Mi Max) και δεν αναγνωρίζει το pattern του ξεκλειδώματος της οθόνης την 1η φορα. Θέλω να μπω στις ρυθμίσεις, αλλα δεν μπορώ να ξεκλειδώσω τη συσκευη. Καμια ιδέα κανεις ?
Εγώ τη έκανα. Πήγαινε twrp και με το file manager πήγαινε data/system και σβήσε gatekeeper.pattern.key μετά θα σου ανοιγει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ τι έκανα. Πήγαινε twrp και με το file manager πήγαινε data/system και σβήσε gatekeeper.pattern.key μετά θα σου ανοιγει.
Θα το δοκιμάσω και θα γράψω σχετικά. Ευχαριστώ
Κώστας Xiaomi Redmi Note 7(11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3(11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max256GB
Όλα καλά σε Omega και prada, δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό.
Στο prada χρειάστηκε (όπως και στις προηγούμενες rom) να ρυθμίσω ξανά το πρωτόκολλο APN για να δουλέψουν τα δεδομένα
παιδες καλησπερα σαν νεος ηθελα λιγο τα φωτα σας.φοραω την 7.2.9 και απο τοτε δεν εχω πειραξει τιποτε ουτε bootloader/ροοτ/twrp.
τωρα που θελω να περασω αυτη τη τελευταια ποια ειναι τα βηματα ακριβως γτ εχω μπερδευτει.σας ευχαριστω(μονο μεσω updater φανταζομαι δεν παιζει)
Έχω το mi4c κ από το την αλλαγή σε Android 6 στην κατάσταση γράφει ακόμα 5. Θα έχω θέμα με την αναβάθμιση;
Επίσης ο bootloader δεν ήταν κλειδωμένος υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει;
Εγώ τη έκανα. Πήγαινε twrp και με το file manager πήγαινε data/system και σβήσε gatekeeper.pattern.key μετά θα σου ανοιγει.
Τελικα δούλεψε. Είχες δίκιο