Παιδες καλησπέρα, στο Mi3 παρατηρώ ότι με αυτήν τη ρομ, αργεί πολύ να μπουτάρει κάνει1 λεπτό και, ξέρετε κάτι; Επίσης παρατηρώ εδώ και αρκετό καιρό ένα μικρό λαθακι μετάφρασης όταν πάω στο micloud και μου δείχνει ημερομηνία τελευταίου αντιγράφου ασφαλείας ο μήνας λέει ΜΜ δηλαδή 12/ΜΜ/2017, προφανώς η μάσκα dd/MM/yyyy περάστηκε με το ΜΜ στα ελληνικά, είναι πολύ κοινό λάθος στο app development, αν θέλετε κοιτάξτε το, ευχαριστώ!
[XTRV-7.3.16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 17/3 21:48)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H tzemam έγραψε:
Το έκανες από τις τρεις τελίτσες ή με TWRP;
Ο/H 4now έγραψε:
παιδες καλησπερα σαν νεος ηθελα λιγο τα φωτα σας.φοραω την 7.2.9 και απο τοτε δεν εχω πειραξει τιποτε ουτε bootloader/ροοτ/twrp.
τωρα που θελω να περασω αυτη τη τελευταια ποια ειναι τα βηματα ακριβως γτ εχω μπερδευτει.σας ευχαριστω(μονο μεσω updater φανταζομαι δεν παιζει)
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H kostas1alina έγραψε:
παιδιά τα φώτα σας.....πάλι!!!
σε ido
επειδή δεν μπαίνει recovery απο το power
δοκίμασα με τον γνωστό τρόπο (volume+..power) να μπώ recovery για wipes
τώρα βγάζει ένα μενού κινέζικα και η μόνη αγγλική λέξη είναι το recovery
πατώντας το κάνει επανεκκίνηση.....
καμμιά ιδέα;
-
Προσπαθησα να περάσω την τελευταία ρομ σε mi5s plus και ενώ περαστηκε δίχως να βγάλει κάποιο σφάλμα,στο πρώτο boot έχει γεμίσει ή μπάρα στο φουλ και έχει μείνει εκεί εδώ και μισή ώρα, τι να κάνω να περιμένω κι άλλο ή έγινε στραβη;
-
-
Το έκανα ξεκολλησε από κει και τώρα έμεινε κολλημένο στο mi και στις τρεις τελιτσες. Να το κλείσω εντελώς και να δοκιμασω να μπω στο twrp και να ξαναφλασαρω;
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Προσπαθησα να κάνω απ την αρχή την διαδικασία και έχω πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα προσπαθήσω να ξανάπερασω την 7.3.2 που είχα πριν
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Περαστηκε από χθες σε nikel χωρίς κανένα πρόβλημα ως συνήθως. Λίγο ανεβασμένο το antutu, καλή διαχείριση μνήμης (σταθερά μετα απο καθαρισμα ανοιχτών εφαρμογών από 1,4 ως 1,7 gb) η μπαταρία στα επίπεδα της προηγούμενης δηλαδή αρκετά καλή.
Δεν έχω διαπιστώσει κάποιο θεμα.
Ευχαριστώ για άλλη μία φορά την ομάδα για την δουλειά που κάνει και σε επίπεδο ρομ αλλά και σε επίπεδο υποστήριξης.Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
Current Device:MI Mix 3 6/128GB
My Windows Phone Blog -
Εγω εχω θεμα με δακτυλικο αποτυπωμα..δεν ξεκλειδωνει το κιν....
-
Παιδιά ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για την δουλειά που κάνετε.
Θα ήθελα να ρωτήσω το έξεις, εγώ όταν παρέλαβα το MI4C δεν είχε ξεκινήσει i xiaomi να κλειδώνει τον bootloader. Είμαι ακόμα στην 5.1 έκδοση εάν πάω στην 7.0 έκδοση τι ακριβώς γίνετε στην περίπτωση μου?
Αφού ήταν ξεκλείδωτος θα παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader ?
Κλειδώνει ο bootloader και θα πρέπει να τον ξεκλειδώσω?
κλειδώνει αλλα ok δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα και σε μελλοντική αναβάθμιση?
Ξέρει κανεις με σιγουριά τι να περιμένω? ευχαριστώ -
-
@RadyBoy Καλό θα ήταν να ενημέρωνες το προφίλ σου για το ποιο τηλέφωνο έχεις και την περιοχή σου..πόλη.
Επίσης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για να δούμε τι ρομ φοράς τώρα..και τα υπόλοιπα θα τα πούμε .
edit
Χρησιμοποίησε αυτό το νήμα Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα