Πρόβλημα σύνδεσης με την κάμερα σε xiaomi mi5s
-
-
Ανάλογα το κατάστημα.
Πήγαινε στο σχετικά με το τηλέφωνο > πάτα 5 φορές στο kernel version > και κάνε τα τεστ για την κάμερα. -
Πήγα. Χρειάζεται λέει να βγάλει φωτογραφία για να κάνει τα τεστ και μόλις πατάω να τα κάνει μου βγάζει το ίδιο μήνυμα "can't connect to camera" Σ ευχαριστώ πολύ πάντως που με βοηθάς έχω πελαγώσει.
-
@thodoris3 δοκιμασε μια άλλη εφαρμογή κάμερας.Πχ bacon camera. Αν δεν θα σου προτείνουμε κι άλλη λύση. Ο Bootloader είναι ξεκλειδωτος;
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Δοκίμασα κ άλλες εφαρμογές αλλά τίποτα. Πώς το τσεκάρω αυτό ? (σορρυ αλλά είμαι άσχετος)
-
Πολύ πιθανό να είναι hardware πρόβλημα αφού δεν βλέπει την κάμερα ούτε στα τεστ
-
δοκίμασε να αλλάξεις ρομ. Αν θες να βάλεις την Ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
αλλιώς μπορείς να φλασάρεις μια china developer για δοκιμη. Δες εδώ
MIUI ROM for Xiaomi Mi 5s - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
Και εγώ δυστυχώς κάτι τέτοιο βλέπω να ναι. Πώς λες πρέπει να κινηθώ τώρα ? Να περιμένω πότε θα φιλοτιμηθεί ο κινέζος να απαντήσει ή να στείλω στην paypal ?
-
Ο/H thodoris3 έγραψε:
Και εγώ δυστυχώς κάτι τέτοιο βλέπω να ναι. Πώς λες πρέπει να κινηθώ τώρα ? Να περιμένω πότε θα φιλοτιμηθεί ο κινέζος να απαντήσει ή να στείλω στην paypal ?
Αν δεν κάνεις format το κινητό να περάσεις κάτι άλλο ΔΕΝ είναι σίγουρο ότι είναι hardware. Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς κάντο αλλιώς ξεκίνησε να μιλάς με το μαγαζί.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Υ. Γ. Κάνε ενα root το κινητό και βάλε την εφαρμογή Camera Restarter λένε ότι λύνει το πρόβλημα -
@apsogos4ever φοβάμαι ότι αν αλλάξω rom και τελικά είναι θέμα hardware μετά δεν θα δέχονται επιστροφή και θα με πετάξουν εκτός εγγύησης
Κάπου το διάβασα νομίζω αυτό
-
Ο/H thodoris3 έγραψε:
@apsogos4ever φοβάμαι ότι αν αλλάξω rom και τελικά είναι θέμα hardware μετά δεν θα δέχονται επιστροφή και θα με πετάξουν εκτός εγγύησηςΚάπου το διάβασα νομίζω αυτό
Δες το Υ. Γ. απο πανω
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Έχω πολύ όρεξη να ασχοληθώ και τις είχα δει και εγώ κάπου αυτές τις εφαρμογές αλλά θέλουν root και κοίταξα λίγο στο ίντερνετ και μερικοί λένε ότι βγαίνεις εκτός εγγύησης και κάποιοι άλλοι όχι. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να περιμένω από το eglobal πότε και αν θυμηθεί να μου απαντήσει ή να ρισκάρω με το root μήπως δεν είναι θέμα hardware
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες