Πρόβλημα σύνδεσης με την κάμερα σε xiaomi mi5s
-
-
Ιδέα δεν έχω αλλά φαντάζομαι ότι αν πάρεις κινητό χαλασμένο κάτι θα κάνουν αφού σου βγάλουν το λάδι πρώτα
Στην τελική το paypal δεν με καλύπτει ?
-
Κάνε μία επικοινωνία με το κατάστημα μέσα από την paypal, εκεί θα απαντήσουν σίγουρα.
Μην ανοίξεις ακόμα υπόθεση, δες πως θα πάει η επικοινωνία σας πρώτα. -
-
Λέω για αρχή να τους στείλω μέσω της paypal όπως είπε ο @NasDriver. Αν μπορείς να με βοηθήσεις στο που θα πάω για να τους στείλω και να μην ανοίξω υπόθεση και μου μουτρώσουν θα σου ήμουν υπόχρεος
-
Να σου πω την αλήθεια δεν μου έχει χρειαστεί ακόμα και δεν ξέρω πως ακριβώς στέλνεις μήνυμα
Μπες στην paypal και πήγαινε στο "SECURITY", εκεί έχει και για επικοινωνία με την paypal. -
-
Καλημέρα. Έστειλα στο paypal να μου πουν πως μπορώ να επικοινωνήσω με το eglobal μέσω της πλατφόρμας τους γιατί το μόνο που βρήκα ήταν να ανοίξω dispute. Μου απάντησαν από το eglobal και μου είπαν να υποβάλω ένα RMA ticket στη σελίδα τους. Να προχωρήσω ή μήπως κάθε κίνησή μου πρέπει πρώτα να περνάει από το paypal ?
-
Επειδή δεν έχω κάνει παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα, περίμενε να σου πει κάποιο άλλο παιδί που να έχει παραγγείλει.
-
άνοιξε το ticket εσυ πάρε video με το τι συμβαινει...βολιδοσκόπισε λίγο τις απαντήσεις τους μην ζητήσεις επισκευή αλλά αντικατάσταση και βλέπεις. Αν βλεπεις ότι ζορίζονται εμπλέκεις το paypal για ελατωματικό προιον αλλά μην περιμένεις και πολύ για να το κάνεις.,,, και βέβαια δεν το κλείνεις ότι και να γίνει μέχρι να σου έρθει ένα σωστό κινητό. Το dispute σκέψου το σαν το βαρύ σου όπλο δεν το ρίχνεις απο την αρχή αλλά και δεν αφήνεις και τον καιρό να περάσει. Δες πρώτα τι θα σου πούνε.Πίεσέ τους θα μείνω για καιρό χωρίς κινητό μπλα μπλα μπλα.
-
@linuxilakis Επικοινώνησα με paypal και μου πρότειναν να ανοίξω dispute καταλήγοντας σε αυτό :
"In that case, in order to make sure you have your rights I kindly suggest you to open a dispute for item not as described on PayPal informing what the problem was.
By doing that, money sent to Merchant will be placed on hold until issue is resolved."
Μήπως να το κάνω κατευθείαν με dispute όπως μου προτείνει το paypal για να είμαι σίγουρος? Υπάρχει περίπτωση να τσινίσει που θα του δεσμεύσει τα λεφτά το paypal ? -
Όχι ριξτο και θα μιλάς απο εκεί.. αφού σου το είπαν κιολας προχωρα.. Δεν θα τσινισουν δικαίωμα σου είναι άλλωστε.. Σίγουρα θα κινηθούν πιο γρήγορα και είπαμε ή αντικατάσταση ή refund τίποτα άλλο.. Όταν είναι να το στείλεις πίσω να πάρεις διεύθυνση που θα σου δώσουν στο PayPal.. Όταν έρθει εκείνη η ώρα να μου πεις.. Το μόνο κακό είναι ότι θα σου πάρει χρόνο..Υπομονή λοιπόν
sent from my hongmi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες