Καλημέρα σε όλους. Χθες έκανα εγκατάσταση την XTRV 7.2.24 στο Redmi 4 Prime (Markw). Να αναφέρω λοιπόν αυτά που είδα στην εν λόγω rom. Συνδέοντας το USB στο τηλέφωνο και στον υπολογιστή είδα οτι τα MTP και PTP Mode δεν εμφανιζόντουσαν πουθενά. Έκανα εγκατάσταση το app MIUI USB Settings αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Επίσης βρήκα και ένα πταίσμα στην μετάφραση. Πατώντας παρατεταμένα το αριστερό capacitive button (Tasks) σου δίνει δυνατότητα εισαγωγής Widget, αλλαγής ταπετσαρίας κτλ. Ενω λοιπόν σε κάποιες εκδόσεις έχει ελληνικά σε αυτό το μενού,όπου βεβαίως είναι εφικτό, στην έκδοση 7.2.24 δεν υπάρχουν ελληνικά. Κατά τα άλλα WiFi, BT και 4G όλα λειτουργούν κανονικά και η 7.2.24 είχα την αίσθηση πως είναι λίγο πιο γρήγορη απο την 7.2.23.
Οι ερωτήσεις μου τώρα είναι.
Για να γίνει downgrade σε παλαιότερη rom χρειάζεται factory reset ή ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με το update μέσω twrp με dalvik και cache wipe;
Για update σε rom 7.3.χχ χρειάζεται ενημέρωση και του twrp;
Επίσης χωρίς να έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά μισή ώρα την έκανα, υπάρχει πουθενά μέσα στο forum ένα σημείο που να βλέπουμε ποια rom είναι μέχρι στιγμής η ποιο σταθερή (ανα συσκευή) για να μην χρησιμοποιούμε αυτές που είχαν θέματα. Το τελευταίο ακούγεται κάπως αλλά απλώς το αναφέρω για λόγους εξοικονόμησης χρόνου σε ΟΛΟΥΣ μας.
Οι ερωτήσεις μου τώρα είναι.
Για να γίνει downgrade σε παλαιότερη rom χρειάζεται factory reset ή ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με το update μέσω twrp με dalvik και cache wipe;
Για update σε rom 7.3.χχ χρειάζεται ενημέρωση και του twrp;
Επίσης χωρίς να έχω ψάξει πάρα πολύ αλλά μισή ώρα την έκανα, υπάρχει πουθενά μέσα στο forum ένα σημείο που να βλέπουμε ποια rom είναι μέχρι στιγμής η ποιο σταθερή (ανα συσκευή) για να μην χρησιμοποιούμε αυτές που είχαν θέματα. Το τελευταίο ακούγεται κάπως αλλά απλώς το αναφέρω για λόγους εξοικονόμησης χρόνου σε ΟΛΟΥΣ μας.