τελικά αυτό έκανα ..με το superSu ρουταριστικε η συσκευή αλλά δεν με βολεύει γιατί με το magisk έχει την δυνατότητα να μήν φαίνεται από εφαρμογές που επιλέγεις ...... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί στο καλό γίνετε λέω να δοκιμάσω από άλλη rom να πάρω την εφαρμογή...
τελικά αυτό έκανα ..με το superSu ρουταριστικε η συσκευή αλλά δεν με βολεύει γιατί με το magisk έχει την δυνατότητα να μήν φαίνεται από εφαρμογές που επιλέγεις ...... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί στο καλό γίνετε λέω να δοκιμάσω από άλλη rom να πάρω την εφαρμογή...
Δυστυχώς το magisk εφανίζει ασυμβατότητες με την Miui, και δεν μπορω να είμαι σίγουρος για την εξέλιξη του θέματος..
Περασα και εγω την Αρωμα στα συν ειναι οτι στις επαφες διπλα εχει την Ελληνικη αλφαβητο οποτε αν ψαχνεις Πετρος πατας στο Π και τελος στην μαμα εχει Αγγλικη οποτε Π δεν υπαρχει.
Ακομα στα συν η εφαρμογη της καμερας που πλεον εχει 4K και εχει αργη και γρηγορη κινηση για κανεναν χαβαλε με τα πιτσιρικια μου.
@Bodai
Τελικα εκανα το εξης και λειτουργησε το magisk, εστειλα την εφαρμογη οπως ηταν εγατεστημένη απο το redmi 2 που εχω στο note 4x, την εκανα εκγατασταση απο πανω και τελικα ανοιξε η εφαρμογη κανονικα και η συσκευη ρουταριστικε.. τι να πεις ...
Καλημερα στην ομαδα.Εχοντας αλλαξει ρομ κ βαζοντας την ελληνικη με την βοηθεια των παιδιων εδω,πριν κανα 2μηνο περιπου το κινητο το εβαλα στο κουτι του,κ δεν το δουλεψα απο τοτε.(εχω κ δευτερη συσκευη)
Χθες λοιπον που ειπα να αλλαξω συσκευη κ να δουλεψω το 4x μου,ολα καλα κ ωραια αλλα δεν μου δουλευουν τα δεδομενα...δεν συνδεομαι με τιποτα.
Εκανα επανεεκκινιση το κινητο,λειτουργεια πτησης,αλλαξα θεση στη σιμ...τιποτα.Δεν πειραξα κατι αλλο,ουτε το εχω σκαλισει απο τοτε που αλλαξα ρομ.
Υποθετω οτι καποια ρυθμιση ειναι που δεν γνωριζω..
Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?